Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno se zna

Tko je mlađahi muškarac koji je Gazdinoj kćeri pravio društvo na jahti?

Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/7
04.09.2019.
u 20:40

Iva Todorić, kći Ivice Todorića, konačno je objasnila tko je muškarac s kojim ju se povezuje od kolovoza.

Prošli mjesec tijekom krstarenja sa životnom učiteljicom tj. life coachericom Anom Bučević, Ivu Todorić su fotoreporteri snimili u društvu naočitog i mlađahnog muškarca za kojeg se odmah pretpostavilo da je osvojio njezino srce.

S njim je prisno razgovarali pa ne čudi kako su odmah počele kolati glasine da je riječ o njoj ljubavi. Međutim, ona tvrdi da ni ne zna tko je taj muškarac.

- Znam da se priča da mi je muškarac s jahte novi odabranik, ali nije. Bog će odlučiti kad će doći nova ljubav u moj život - tvrdi 43-godišnjakinja za 24 sata koja je ljetovala za 17 tisuća kuna na jahti s Anom Bučević.

- Prolazila sam po brodu i čovjek se maknuo jer nisam mogla proći. Nemam nikog. Kad budem u vezi, pojavljivat ću se s njim u javnosti i sve će biti transparentno -  rekla je Iva koja se prije dva mjeseca službeno rastala od Hrvoja Balenta koji je u travnju predao zahtjev za razvodom.

Prije toga, dvije godine nisu živjeli skupa, a razvod je bio čista formalnost.

Podsjetimo, nakon Vortex krstarenja kojeg je organizirala Bučević Iva je bila oduševljena. Tvrdi tako da joj je lanjsko krstarenje pomoglo da poboljša svoj život.

-Što se meni u godinu dana izdešavalo, što sam poželjela sam i ostvarila, sve se desilo samo iz jednog razloga - sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati - rekla je ona u videu Dojmova.
 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:44 04.09.2019.

Tko je mlađahi muškarac koji je Gazdinoj kćeri pravio društvo na jahti? Pa očigledno netko koga krase jak želudac i prazan novčanik.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:19 04.09.2019.

E sad junaka, sto niste o Gazdi pisali prije 2 godine?

Avatar Zgubider..
Zgubider..
21:53 04.09.2019.

Halooo, pa jel ovom još niko nije reko da je firma propala?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije