Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status dive

Jennifer Lopez zamolila je svoje radnike da joj se ne obraćaju

jennifer
Pixsell
13.09.2012.
u 12:08

Pjevačica i glumica gradi kuću u Kaliforniji i svim je radnicima dala do znanja da je neće impresionirati ako pokušaju razgovarati s njom.

Činjenica da ju je Forbes nedavno uvrstio među 100 najmoćnijih žena očito je dala krila pjevačici Jennifer Lopez. Naime, glazbenica je zabranila radnicima koji joj grade kuću u San Fernandu u Kaliforniji da joj se obraćaju.

– Jasno je dala do znanja građevinarima i radnicima da neće biti impresionirana ako netko od njih pokuša s njom razgovarati – otkrio je izvor Daily Staru.

Njen prijatelj kaže da je glumica i pjevačica pretjerala s ovakvom molbom i boji se kako će reagirati ako joj netko od radnika pristupi i započne razgovor.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar flegmatik
flegmatik
13:19 13.09.2012.

S obzirom da je karijeru sagradila na bu**i i nema joj se sto reci.

KO
kocen
15:00 13.09.2012.

Najbolje bi bilo da se preseli na Mjesec,tamo je neće niko baš ništa pitat.Umišljena glupača.

RT
Rollo Tomasi
15:20 13.09.2012.

Gleda radnik nju i poželi ju pitati da li da stavi još dva šrafa da učvrsti gredu iznad kreveta u spavaćoj sobi. I ne pita je. Nadam se ovakvom scenariju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije