Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLUKA ZA NOVU'

Jelena Veljača objavila hejterski komentar pratiteljice: 'Nikad nemojte biti ovoliko zli'

Jelena Veljača
Foto: Instagram
1/7
14.12.2020.
u 08:44

- A da jedan darujete nekome tko nema djece? Vi ste ipak poznata humanistkinja i učite dijete solidarnosti i humanizmu od malih nogu, pitala ju je pratiteljica.

Jelena Veljača na Instagramu je objavila fotografiju kćerkice Lene i njene prijateljice koje su kitile božićno drvce. U brdu pozitivnih komentara našao se i jedan heterski, a Jelena ga je objavila na Instagram Storyju, te poručila: "Odluka za novu, nikad nemojte biti ovoliko zli". 

Foto: Instagram screenshot

- A da jedan darujete nekome tko nema djece? Vi ste ipak poznata humanistkinja i učite dijete solidarnosti i humanizmu od malih nogu, pitala ju je pratiteljica. 

- A kako znate da nije?, nadovezali su se drugi. "Pretpostavljam. Previše se razbacuje novcem da bi se nečeg takvog sjetila", odgovorila je pratiteljica.

Foto: Instagram screenshot

Kasnije se u komentarima javio i glumac kazališta Kerempuh Karlo Mlinar, koji se našalio na ovaj komentar.

Foto: Instagram screenshot

- A da jedno djete darujete nekome tko nema djece? Vi ste ipak poznata humanistkinja i promovirate solidarnost, namjerno je nepismeno napisao Mlinar, dodavši kako gramatika prati svjetonazor.

- Moje, da žrtva bude i osobne prirode. Imam i dva bubrega još uvijek. sebična sam, što ću, odgovorila je Veljača. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Kana
19:34 14.12.2020.

Naglasak na takve vrste komentara, je uistinu riječ,.....ZLOĆA, to je nešto , šta izjeda dušu osobamai, pa one pucaju po šavovima, jer ne mogu živit život , koji su priželjkivali, pa ajmo pljuvat po poznatim osobama, iako su one zasobama, iako su one za takve , zapravo nepoznate.

MO
montello
18:30 14.12.2020.

opet neke svade javno, previse je ovakvih svada onaj tko je hejter blokiraj ga ili zbrisi komentar,

CA
Cathy989
11:10 14.12.2020.

sere mi se od žicaroša. ako ne možeš klincim priuštit ni najosnovnije... kakva god da je, nije veljačin posao brinut za tuđu balavurdiju. veljača placa porez i tako sasvim dovoljno pomaže. ona nije niti caritas nit czss niti dobrotvorna organizacija.a. lijepo je i plemenito pomagat, ali sve je to stvar dobre volje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije