Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave 21.

Jelena Rozga, Ella Dvornik, Mia Dimšić i brojne poznate osobe proslavili 21. rođendan Cosmopolitana

Foto: Robert Gašpert, Krasnodar Peršun i Filip Kos za Cosmopolitan
1/8
12.04.2019.
u 14:47

Zvijezde večeri bili su, među ostalima, Tara Thaller, nova it djevojka na hrvatskoj showbiz sceni koja nas ne prestaje oduševljavati svojom glumom u HBO-ovoj seriji ‘Uspjeh’, kao i njezin partner u televizijskom showu ‘Zvijezde pjevaju’ Dino Jelušić. Osim što je proslavio veliki B-21 rođendan, Cosmopolitan je dodijelio i 12 nagrada za najinfluencerice i influencere godine.

Na najboljem tulumu sezone, u noći kada je ispaljeno 200.000 svjetlucavih konfeta, partyju časopisa Cosmopolitan u povodu 21. rođendana, dodijeljene su nagrade za najbolje Cosmopolitan Influencerice godine. 

Zvijezde večeri bili su, među ostalima, Tara Thaller, nova it djevojka na hrvatskoj showbiz sceni koja nas ne prestaje oduševljavati svojom glumom u HBO-ovoj seriji ‘Uspjeh’, kao i njezin partner u televizijskom showu ‘Zvijezde pjevaju’ Dino Jelušić. Tara i Dino su Cosmopolitanu, baš kao i Marilyn Monroe John F. Kennedyju, zamijenivši ‘Mr. President’ s ‘Cosmopolitan’, otpjevali pjesmu “Happy Birthday” i pokazali iskru dueta koja frca s malih ekrana u showu “Zvijezde pjevaju”, ovaj puta uživo pred Cosmo publikom u zagrebačkom Hugo’s Baru.

1/42

Osim što je proslavio veliki B-21 rođendan, Cosmopolitan je dodijelio i 12 nagrada za najinfluencerice i influencere godine COSMOPOLITAN INFLUENCERICA. Ovaj natječaj, koji se odvijao na portalu Cosmopolitan.hr i trajao od 21. ožujka do 10. travnja 2019., okupio je hrvatsku influencersku elitu na jedno virtualno mjesto i — uz pomoć članova žirija, koji su ove godine činili glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić, Andrea Andrassy, Isabella Rakonić, Goran Čižmešija, Tara Thaller, Nina Slišković Goleš i Ella Dvornik te, naravno, publika — odabrali pobjednike. Među pobjednicama će se naći i jedna influencerica koja će, baš kao i Cindy Crawford 1998., zasjati na naslovnici hrvatskog Cosmopolitana u svibanjskom izdanju.

U povodu velikog Cosmopolitanova 21. rođendana glavna urednica Aleksandra Orlić izjavila je: “Iznimno sam ponosna što je Cosmopolitan na hrvatskom tržištu prisutan već 7665 dana i što smo odgojili tri generacije mladih — X, Y i Z — te što ćemo peti put dodijeliti nagrade u 12 kategorija najboljim Cosmo influencericama, a jednoj djevojci dati i priliku da zabljesne na svibanjskoj naslovnici Cosmopolitana. Naime, Cosmopolitan je uvijek bio više od magazina, on je bio svijet za sebe ili, bolje reći, koktel smiksan od časopisa, weba, društvenih mreža, Instagrama, Facebooka, Twittera, partyja te, ne manje bitno, stila života. Jer kada nekome kažete da je Cosmo djevojka, taj pojam govori tisuću riječi. Večeras slavimo upravo takve Cosmo cure koje su doslovno shvatile riječi pjesme grupe Queen ‘I Want it All‘, pa drsko uzimaju život u svoje ruke dokazujući da je moguće spojiti realno i virtualno, užitak i posao, držeći se Cosmo maksime ‘Work hard, party harder’.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije