Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušen sklad

Jedno pismo dovelo je do velikih trzavica u braku ovog slavnog para

Foto: PA/Pixsell
1/8
25.07.2019.
u 13:42

George Clooney navodno je dobio pismo u kojem ga bivša djevojka Stacy poziva na test očinstva kako bi se utvrdilo je li on otac njene kćeri Ave.

Prije nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu Amal, glumac George Clooney bio je u vezi sa Stacy Keibler.

Brzo nakon što su prekinuli dvogodišnju vezu oboje su  pronašli svoje današnje životne partnere. Šest godina nakon njihova prekida na površinu je isplivala jedna informacija o Stacy i Georgeu koja je uzdrmala njegov brak s odvjetnicom Amal.

Naime, kako piše Business Times, glumcu je nedavno na kućnu adresu stiglo pismo sa zahtjevom da se podvrgne testu očinstva kako bi se utvrdilo da je Stacyna kći Ava njegovo dijete.

Foto: PA/Pixsell

Tako je Clooney zapravo i doznao da ima još jedno dijete. Naravno, ovo saznanje dovelo je do svađe između njega i Amal koja nije dobro primila ovu informaciju.

George i Amal roditelji su blizanaca Elle i Alexandera, a Stacy i njen suprug Jared Pobre, osim petogodišnje Ave, imaju i jednogodišnjeg sina Bodhija. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar toxic alien
toxic alien
14:37 25.07.2019.

Zasto bi se on morao podvrgavati DNA testu nakon 5 godina? Zato sto ona ne zna s koliko frajera se tucala u to vrijeme i koji od njih bi mogao biti otac!? Znaci, ako je "dama" spavala sa 50 frajera, njih svih 50 bi se trebali testirati tako da ona zna tko ce joj placati alimentaciju! Djetetu je 5 godina, a ona jos uvijek ne zna tko mu je tata!

Avatar Apsalar
Apsalar
16:47 25.07.2019.

Ma što je tim celebritijima djete tamo dijete ovamo. Ne može to više ni Bene Gesserit popratit tko s kim ima koga. Ako su se posvađali (a novinari kao da im u kuhinjskim ladicama žive) onda su uzroci tko zna koji.

Avatar whitesox
whitesox
14:21 25.07.2019.

U tom pismu piše "spremi ček brate jer što si guzi.o sad će platiti"! To samo vrijedi u demokraciji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije