Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERNI NASTUP

Jedan od najvećih rock bendova današnjice stiže na InMusic

The Killers
Foto: Profimedia
1/3
30.12.2019.
u 15:39

The Killers su osnovani 2001. godine, kada se pjevač Brandon Flowers upoznao s gitaristom Davidom Keuningom, basistom Markom Stoermerom i bubnjarem Ronniejem Vanuccijem.

INMusic festival danas je objavio još jedno veliko ime za 15. izdanje festivala koje će se održati od 22. do 24. lipnja na Jarunu. Nakon Deftonesa i Becka novi headlineri su The Killers, jedan od najboljih rock bendova današnjice, koji će na InMusicu prvi put gostovati u Hrvatskoj. 

The Killers su osnovani 2001. godine, kada se pjevač Brandon Flowers upoznao s gitaristom Davidom Keuningom, basistom Markom Stoermerom i bubnjarem Ronniejem Vanuccijem. Njihova glazba inspirirana glazbom 80-ih, te bendovima poput The Cure, Smiths ili Oasis odmah je našla put do publike, a kritičari su iz početka bili rezervirani. No, vrlo brzo su postali svjetske zvijezde, a njihovi nastupi su "must see". 

Naziv The Killers potječe iz video-spota za skladbu Crystal sastava New Order, u kojem Orderovci glume imaginarni sastav tijekom čijeg se nastupa na bas-bubnju može vidjeti natpis The Killers.

Za proljeće iduće godine najavili su izdavanje šestog albuma  ‘Imploding The Mirage‘, a trebali bi ga promovirati upravo na InMusicu. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:58 30.12.2019.

To je plam-plam zvuk, najčešće me bude sram kada čujem ovakvu glazbu, ne znam zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije