Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ZVUČNO IME

Beck stiže na InMusic festival!

Beck
Foto: Profimedia
1/2
18.12.2019.
u 14:46

Beckovu impresivnu karijeru odlikuje beskompromisno poigravanje sa glazbenim žanrovima i prepoznatljiv zvuk. Raznolik opus okupljen u četrnaest studijskih albuma, zaslužio je Becku status vjerojatno najorginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća.

Sedmerostruki dobitnik Grammya, multitalentirani umjetnik i nestašni istraživač glazbenih žanrova, najavljuje europsku turneju potvrdom nastupa na glavnoj pozornici INmusic festivala #15!

Beckovu impresivnu karijeru odlikuje beskompromisno poigravanje sa glazbenim žanrovima i prepoznatljiv zvuk. Raznolik opus okupljen u četrnaest studijskih albuma, zaslužio je Becku status vjerojatno najorginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća. Naslanjajući se na cijeli spektar glazbenih stilova, od folka, psihodelije, funka, soula, hip hopa, alternativnog rocka, popa, elektronike, itd. Beckov zvuk je hibrid koji je svojstven samo njemu.

Preko pedeset nominacija za globalne nagrade na polju glazbe, dizajna i audiovizualnih medija i dvadeset osvojenih titula, između ostalih sedam Grammya i tri Brit Awarda, potvrđuju Beckov globalni status umjetnika s mnogo lica čija neumorna energija stvaranja gura granice svakim novim studijskim izdanjem.

Trinaest studijskih albuma sa zlatnim i multi-platinastim nakladama diljem svijeta, rasprodane svjetske turneje, nebrojeno mnogo glazbenih suradnji sa glazbenicima iz svih dijelova spektra suvrmene glazbe i jedinstvenih multidisciplinarnih umjetničkinh projekata impozantan su uvod u najnoviji, četrnaesti studijski album, Hyperspace objavljen krajem studenog 2019. koji nam predstavlja još jedno lice Becka u 21. stoljeću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije