Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove optužbe

Javile se i druge žene kojima je popularni pjevač slao poruke: 'Opsjednut sam tobom'

Foto: PBG/Press Association/PIXSELL/ Instagram screenshot
1/18
21.09.2022.
u 23:00

Glazbenik Adam Levine našao se usred seks skandala. Nakon prve žene koja je podijelila svoju priču, sada su se javile još tri osobe kojima je slao poruke.

Pjevač grupe Maroon 5, Adam Levine (43), ovih dana našao se usred seks skandala. Naime, influencerica Sumner Stroh prije nekoliko dana objavila je TikTok video u kojem tvrdi kako je godinu dana imala aferu sa slavnim glazbenikom. Summer je u videu podijelila screenshotove poruka koje joj je Levine slao putem Instagrama, a otkrila je i kako ju je čak pitao može li svoje dijete nazvati po njoj. O aferi je pričala s prijateljima, a netko od njih odlučio je priču pustiti u javnost. 

- Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen za manekenku Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osjećala sam se iskorišteno - govori u videu. Nakon njezinog videa, privatne razgovore s pjevačem objavile su i druge žene. Tako su komičarka Maryka i Alyson Rose objavile snimke zaslona njihovih razgovora.

Foto: Instagram screenshot

- Skreni se pažnju je****m sa mnom. Opsjednut sam tobom - pisalo je u porukama koje je dobila Maryka.

- Možda trebam vidjeti tu stražnjicu. Gledanje tvoje stražnjice kako pleše će me zauvijek obilježiti, no inače sam nevjerojatno - još je jedna od poruka.

Foto: Instagram screenshot
- Učinio bih sve za to. Kupio bih odrezak za nju i govorio joj slatke stvari. Želim sad tetovirati svoju stražnjicu - piše na snimkama zaslona. Pojavila se i četvrta žena i to bivša instruktorica joge Adama Levinea, Alanna Zabel, koja ga je optužila da joj je slao slične poruke. Zabel je trenirala pjevača od 2007. do 2010. godine, a navodi da joj je Levine pisao da želi 'provesti cijeli dan gol s njom'.

Inače, Adam je u braku s Viktorijinom anđelicom Behati Prinsloo (34), a par je nedavno otkrio da očekuju svoje treće dijete. Prinsloo je pokazala svoju trbuščić dok je bila na odmoru na Havajima sa suprugom i kćerima, Gio Grace (4) i Dusty Rose (5). Par svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa se rijetko pojavljuju vani s kćerkama. 

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije