Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ivana Paradžiković prisjetila se oca: 'Ni dan danas ne znam što to znači, ali znam da me mnogo volio'

Foto: Instagram
1/40
19.03.2024.
u 11:28

Novinarka, urednica i voditeljica na Instagramu je podijelila emotivnu objavu kojom je obilježila Dan očeva.

Novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković obilježila je Dan očeva koji se slavi 19. ožujka. Ivana je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju svog oca iz mladosti, a pored je opisala neke anegdote. -  Kakav je to šmeker bio. U mladosti, sve su ženske ludjele za njim. Htjele su da ih provoza na svom emzejcu. A vražji, kakav je bio, vozio bi po pruzi, jer bi se onda morale čvrsto privinuti uz njega. Dobroćudan, veseo. Samo nek je pojest i popit i neku psinu složit. Imali smo tu neku foru, tko će kome veću spačku prirediti. Najponosnija sam na prozirnu foliju preko wc školjke. Čekala sam satima ispred, trudeći se da on prvi uđe. Sad mi se duša smije kad se sjetim uzvika nakon što je uneredio i sebe i cijeli wc koji sam ostatak dana ribala s neviđenim zadovoljstvom: Ivana, j*** ti majku! Uvijek taj isti: Ivana, j*** ti majku kroz gromoglasan smijeh. Zvao me od milja Čile. Ni dan danas ne znam što to znači, ali znam da me mnogo volio - najvažnije što djeca trebaju dobiti od svojih očeva - napisala je novinarka. 

Podsjetimo, Ivana na svojim društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a već se u nekoliko trenutka prisjetila svog djetinjstva. Voditeljica i urednica rođena je u Srijemskoj Mitrovici, a tijekom života selila se čak 17 puta. U intervjuu nam je otkrila kako gleda na izbjeglištvo te da se nakon progonstva nikada vratili u Vojvodinu.

- Nisam se nikada vratila. Na dan pada Vukovara 18. studenoga 1991. moja obitelj je bježala. Nije to meni izlet. Otići tamo i suočiti se sa svime što je 10 godišnje dijete u meni zaključalo duboko u podsvijest zahtijeva ozbiljnu pripremu. Kada budem spremna, otići ću - rekla je tada. 

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
12:25 19.03.2024.

Ocito Ella Dvornik nije dostupna. Prijevicka trosi pare koje je u Hrvatskoj digla e sad ova mala banjalucanka dosla na red. Ajd dobro, .......istrpit cemo i to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije