Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši političar

Ivan Jakovčić za Valentinovo napravio veliku gestu za svoju dragu: 'Putujem za Bangkok, idem svojoj ljubavi'

Ivan Jakovčić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/17
14.02.2024.
u 20:00

Jakovčić je Belgijku tajlandskog porijekla upoznao u Bruxellesu prije devet godina, gdje je ona vodila jedan hotel u blizini Europskog parlamenta u kojem je on bio zastupnik do 2019. godine, no ljubav među njima se tek nedavno rodila.

Bivši ministar europskih integracija i nekadašnji istarski župan Ivan Jakovčić (66) otkrio je kako je za Valentinovo napravio veliku gestu za svoju dragu. Naime, Jakovčić je za Valentinovo odlučio iznenaditi svoju dragu i otputovao kod nje. Roypim, koja je od bivšeg ministra i župana mlađa 26 godine, živi u Bangkoku, a Jakovčić je odlučio da želi Dan zaljubljenih provesti s njoj te se tamo uputio. 
- Upravo sam na putu za Bangkok, idem svojoj ljubavi - rekao je 66-godišnjak za 24 sata.

Podsjetimo, Jakovčić je Belgijku tajlandskog porijekla upoznao u Bruxellesu prije devet godina, gdje je ona vodila jedan hotel u blizini Europskog parlamenta u kojem je on bio zastupnik do 2019. godine, no ljubav među njima se tek nedavno rodila.

- Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu - ispričao je prošle godine za 24 sata, a prošle su godine i prvi put proslavili Božić u Hrvatskoj.

Ivan Jakovčić
1/17

Inače, Jakovčić je do 2011. bio u braku s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin. Upoznali su se dok su bili u srednjoj te su od tada bili zajedno. Imaju troje djece - sinove Juga (42) i Jablana (38) te kćer Jelenu (35). 

Prije deset godina odjeknula je vijest da Jakovčić ima novu partnericu - Dubravku Svetličić, ravnateljicu rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta. Prvi put viđeni su zajedno na izložbi Picassovih djela u Klovićevim dvorima i zbog ljubavi je živio na relaciji Sv. Juraj - Rovinj. Nikad nije javno previše govorio o ljubavnom životu.

- Nemojmo još o tome. Mislim da je najvažnije da među dvoje ljudi ima ljubavi i poštovanja. To je sreća, rekao je prije dvije godine novinarima 24 sata. No, očigledno je ljubav pukla, a Jakovčić je novu partnericu pronašao zahvaljujući svom mandatu u europskom parlamentu. 

VIDEO Ličanka Lucija spremna je za izbor Miss svijeta

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar volim fritule
volim fritule
20:21 14.02.2024.

ivane pazi na nju kao da je SAMO tvoja

Avatar Heisenberg
Heisenberg
20:23 14.02.2024.

Smeće ideesovsko se nakralo pa sada lovi tajlanđanke kao i ostali matori europljani.

AN
Antonio1952
20:33 14.02.2024.

Tko pokrade Istru, nisu imali rat i nikad nije vladao HDZ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije