Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Charles Pearce oglasio se na Valentinovo i otkrio gdje i kada je upoznao Ellu Dvornik: 'Naš prvi spoj'

Foto: Instagram
1/18
14.02.2024.
u 19:30

Charles je na svojem Instagram Storyju podijelio objavu koju je objavio u listopadu 2013. godine pored koje ističe da se nalazi u baru u Kopenhagenu te pije pivo, a ta objava imala je samo 14 lajkova, među kojima je i onaj Elle Dvornik. Uz ovu objavu, Pearce je otkrio da je u ovom baru prvi put upoznao Ellu.

Poduzetnik i nekadašnji partner Elle Dvornik, Charles Pearce na društvenim se mrežama javio na Valentinovo i prisjetio jednog trenutka. Charles je na svojem Instagram Storyju podijelio objavu koju je objavio u listopadu 2013. godine pored koje ističe da se nalazi u baru u Kopenhagenu te pije pivo, a ta objava imala je samo 14 lajkova, među kojima je i onaj Elle Dvornik. Uz ovu objavu, Pearce je otkrio da je u ovom baru prvi put upoznao Ellu. 

- Našao sam svoju ljubav u Kopenhagenu... ili sam barem tako mislio. Naš prvi spoj u Kopenhagenu, listopad 2013.! Nekoliko mjeseci kasnije, baš na današnji dan, srce me odvelo u njezin klub s ogromnim buketom i rekao sam joj: 'Dođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti'. Nekoliko dana nakon, uselila se k meni u Londonu - napisao je Charles, a da se o Elli radi jasno je s obzirom na to da je i ona ranije pričala kako su se upoznali u to vrijeme, a bar i pivo spominjala je i ona.

Foto: Instagram screenshot/ Charles Pearce

Poduzetnik se i kasnije oglasio te dodatno potvrdio da je mislio na Ellu. Naime, istaknuo je kako se osjeća deset godina kasnije vezano za taj spoj.

- 10 godina kasnije blagoslovljen sam s dvoje djece i jednom vrhunskom pričom. I nakon svega, još vjerujem u ljubav na prvi pogled... - nastavio je i dodao da još uvijek vjeruje u ljubav i da se veseli "sljedećem poglavlju svog života."

Inače, Ella i Charles informacije o razvodu svog braka otkrili su u kolovozu prošle godine. Par je bio četiri godine u braku i devet u vezi, a trenutno se nalaze na sudu. Ella je često isticala da su se upoznali u Londonu, što je sada Charles demantirao. 

Osim toga, jednom je ispričala i kako su se upoznali. "Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje, i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći. Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje..." napisala je Ella.

1/18

Neko vrijeme su živjeli u Londonu, a onda su se preselili u Ellin rodni Zagreb, gdje su im se rodile i kćeri Balie i Lumi. Vezu su okrunili brakom u Las Vegasu na tajnom vjenčanju 2019. godine. Da su se vjenčali, Ella je ubrzo otkrila na Instagramu objavom fotografija s vjenčanja. 

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je Ella. Prosidba se dogodila u Japanu i par je često putovao zajedno, a zadnje dvije godine živjeli su u Balama jer je mirnije mjesto poput Bala više odgovaralo Charlesu.

– Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet – rekla je tada Ella za svog 13 godina starijeg supruga. 

VIDEO Ličanka Lucija spremna je za izbor Miss svijeta

 

Komentara 3

ST
stomiovotreba
09:14 15.02.2024.

Sto bi rekli u Bosni, riješio se belaja.

TR
tratincica68
21:08 14.02.2024.

Spasio se

AK
Aka
01:36 15.02.2024.

Ne voli ni mentalitet njega. mrš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije