Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno rodila

Supruga Marija Petrekovića otkrila da je tijekom trudnoće proživljavala veliku dramu, doživjela 45 mini moždana udara

Zagreb: Mario Petreković u društvu supruge i psa prošetao špicom
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/7
05.05.2022.
u 11:00

Podsjetimo, komičar je nedavno otkrio kako je zbog Une ponovno morao ići u bolnicu. "Nakon što nam je prof. Košec iz Vinogradske pomogla da nam Una dođe, sinoć smo završili u istoj bolnici na hitnoj.

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger drugi put su krajem ožujka postali roditelji, a kćerkici su dali ime Una. 

Sada je Aleksandra za Gloriju otkrila kako je tijekom obje trudnoće doživjela 45 mini moždana udara te da je patila od tranzitorne ishemijske atake.

Podsjetimo, komičar je nedavno otkrio kako je zbog kćerkice Une ponovno morao ići u bolnicu. 

"Nakon što nam je prof. Košec iz Vinogradske pomogla da nam Una dođe, opet smo završili u istoj bolnici na hitnoj. Sada je sve u redu, ali imam potrebu javno zahvaliti sestri Mariji i doktoru Kataviću, skupa s ostalom braćom i sestrama s hitnog odjela pedijatrije na stručnosti i preljubaznosti te ostalim ljudskim vrlinama koje nam danonoćno pružaju", napisao je Mario uz fotografiju.

Podijelio je i fotku na kojoj pozira u društvu medicinskih sestara, no nije otkrio zbog čega su s djevojčicom morali otići na hitnu. Podsjetimo, ponosni tata u kolovozu 2020. godine podijelio je s pratiteljima i kada je na svijet stigla malena Marla Petreković Kramberger. Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma  "Comics Sans", a da su u vezi, otkrili su nježni dodiri koje su razmjenjivali.

Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove.

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovu penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije