Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Influencerica iz Australije fotkom iz Dubrovnika zapalila društvene mreže

Foto: Instagram
1/3
15.06.2019.
u 13:30

Lola Montanna na Instagramu ima preko 77 tisuća pratitelja, a njen profil ispunjen je njenom golišavim fotografijama.

Model i influencerica iz Australije Lola Montanna zadnjih tjedana proputovala je Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i sada je stigla u Hrvatsku i odmah se svojim obožavateljima pohvalila kako uživa u Dubrovniku. 

- Hrvatska prelijepa si - poručila je uz fotografiju na kojoj je u prvom planu njeno bujno poprsje i ovom slikom zapalila je društvene mreže. Ova influencerica na Instagramu ima preko 77 tisuća pratitelja, a njen profil ispunjen je njenom golišavim fotografijama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These stretch marks are fire bichhhhh!! Enjoy 😋🐅

A post shared by @ lola.montanna on

 

Preko Instagram storyja otkrila je kako prije nije znala da se serija "Igra prijestolja" snimala u Dubrovniku i dodala je kako će sigurno
sada dati šansu seriji.

Podijelila je s fanovima iz cijelog svijeta fotografije naših delicija u kojima je uživala tijekom boravka u Dubrovniku, a na našem jugu snimila je i reklamu za modni brend I.AM.GIA. Poslije Dubrovnika Lola je avanturu u Hrvatskoj nastavila u Splitu. 

Ključne riječi

Komentara 4

JO
josip
17:59 15.06.2019.

mogu mislit kako smrdi kad ova opali tihomira

HE
hexadez
19:31 15.06.2019.

Uistinu je internet zapaljen. Još uvijek gori. Nekoliko stotina vatrogasaca gasi požar. Nevjerojatan vokabular ovih repoertera. Bravo

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:31 15.06.2019.

Ovoj za guzicu treba extra putovnica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije