Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTMICA

Halle Berry u nevjerojatnoj potjeri za spas svog sina!

Halle Berry
Foto: Promo
1/20
13.09.2017.
u 07:45

Trailer filma OTMICA već je zaintrigirao publiku, a film, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 14.9. u svim CineStar kinima.

Sasvim bezazleni dan u parku pretvorio se u tragediju kad je Karla (Halle Berry) odjednom ugledala kako dvojica muškaraca guraju njenog šestogodišnjeg sina Frankieja (Sage Correa) u automobil, nakon čega su odjurili. Bez tablica koje bi mogle poslužiti kao trag i bez mobitela, prisiljena je sama krenuti u potjeru.

Vrtoglava potjera Karlu će natjerati na teške odluke želi li ikada više vidjeti sina.

„Halle glumi samohranu majku koja se nada pomirenju sa suprugom, da bi saznala da on planira vjenčanje s drugom i sad mora naći način kako biti dobra majka u nastaloj situaciji“, objašnjava izvršna producentica Elaine Goldsmith-Thomas.

„Na trenutak će okrenuti leđa sinu kako bi se javila na mobitel odvjetniku vezano uz razvod, jer ne može taj razgovor voditi pred njim i ta sekunda promijenit će sve.”

Berry o liku: „Karla je jedinstvena po tome što je ona obična žena, ali suočena s užasom koji je zadesio njeno dijete ona postaje nevjerojatna i ona je svaki otac, svaka majka, svaki roditelj u toj situaciji i ono što bi morao postati.“

„Mislim da nema jače snage u prirodi, u svijetu ljudi i životinja, od majčine ljubavi prema djetetu. To je nešto iskonsko i čitajući kao otac dvoje djece odmah sam osjetio kako lako svatko od nas, a posebno žene koje su majke, može to iskusiti – taj iskonski poriv u punoj snazi.”, producent Howsam.


Trailer filma OTMICA već je zaintrigirao publiku, a film, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 14.9. u svim CineStar kinima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije