Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trauma

Gwen Stefani poslije poroda gadila se sama sebi i nije mogla skladati

gwen stefani
14.03.2011.
u 13:32

Pjevačica i skladateljica grupe No Doubt nakon rođenja sina Zume nije se mogla pogledati u ogledalo i dvije godine nije mogla ništa raditi

Glazbenica Gwen Stefani nakon što je rodila svojeg drugog sina Zumu prije dvije godine nije se neko vrijeme više osjećala dovoljno "cool" da piše nove pjesme i sklada.

Bila je sama sebi fizički toliko odbojna da je njen bend No Doubt odradio cijelu turneju a da nije izdao niti jedan novi single.

- Osjećala sam se tako ogromnom i nesigurno da nisam ni pomišljala na glazbu. Bilo mi je žao benda, ali nisam si mogla pomoći. A i na samoj turneji, pjevala bih pjesme o ljubavi dok je predamnom stajala publika, a ja sam samo razmišljala o svojoj djeci i sve mi je izgledalo surealno - ispričala je 41-godišnja Gwen koja, osim Zume, ima i četverogodišnjeg Kingstona sa suprugom Gavinom Rossdaleom.

No danas je Stefani opet fit i u punom zamahu, presretna sobom i svojom obitelji i kreativnija nego ikada.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:36 14.03.2011.

to se zove post porođajna depresija...........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije