Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržava sportaše

Grabar-Kitarović se oglasila nakon što su naši vaterpolisti osvojili zlato: Hrvatska je prvak svijeta!

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/19
17.02.2024.
u 17:30

Zlato je u rukama naših Barakuda kojima je među prvima čestitala bivša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka u Dohi, u finalu je svladala Italiju sa 15-13 (2-3, 3-2, 3-2, 3-4; 4-2) nakon peteraca. Zlato je u rukama naših Barakuda kojima je među prvima čestitala bivša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović. - Hrvatska je prvak svijeta! The Mighty Baracudas rule the world!(Moćne Barakude vladaju svijetom) - napisala je Kolinda na Instagramu i podijelila video vaterpolista. 

 

Podsjetimo, bivša predsjednica Republike Hrvatske i političarka Kolinda Grabar-Kitarović javila se na društvenoj mreži Facebook i upozorila na brojne lažne profile i 'deepfake' sadržaj i vijesti koje u posljednje vrijeme kruže društvenim mrežama. - U vremenu kada tehnologija brzo napreduje, važno je biti na oprezu. Lažni profili i deep fake sadržaji sve su češći, a neki od njih mogu zloupotrijebiti i moje ime. Budite oprezni i uvijek provjeravajte izvore informacija – napisala je Kolinda i dodala poveznice na svoje prave profile na Facebooku, Instagramu i X-u, odnosno bivšem Twitteru. 

VEZANI ČLANCI:

- Uvijek komuniciram preko gore navedenih kanala. Provjeravajte sadržaje koje primite kako biste izbjegli prevarante i zaštitili svoje financije i osobne podatke. Budite dio lanca obrane i nemojte lažne sadržaje promovirati ili prosljeđivati drugima – dodala je i još jednom upozorila sve svoje pratitelje da ne nasjedaju na lažne vijesti. 

VIDEO Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
1/72

Grabar-Kitarović nedavno se vratila iz daleke Koreje u kojoj je prisustvovala Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024. godine. Oduševljenje ovom dalekom državom nije mogla sakriti, a podijelila je i mnoge fotografije sa sportskog događanja. Inače, naša bivša predsjednica poznata je po tome da ona i njezin suprug Jakov Kitarović obožavaju sport pa tako zajedno prate nogometne utakmice ili teniske mečeve. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 7

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
19:12 17.02.2024.

Grabar-Kitarović se oglasila nakon što su naši vaterpolisti osvojili zlato: Hrvatska je več davno samnom na trotoaru vanka ograde Bijele kuče bila prvak svijeta!

LE
lector2corrector
18:25 17.02.2024.

Podsjetimo: Hrvatska je prvak svijeta, a ne samo vašeg regijona...

LI
Librinjo
19:05 17.02.2024.

8000 evra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije