Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seoska idila

Gordana uživa u čarima sela, ali primila se i posla kod Adama u Baranji

Foto: Instagram
1/5
11.05.2020.
u 19:15

Tijekom karantene bili su u Zagrebu, a sada kada su mjere malo popustile odlučili su posjetiti Adamovu obitelj u Baranji.

Bivši natjecatelji showa "Brak na prvu" Gordana Marelli i Adam Kromer nakon showa su počeli svoju romansu, a uskoro im stiže i prinova. Tijekom karantene bili su u Zagrebu, a sada kada su mjere malo popustile odlučili su posjetiti Adamovu obitelj u Baranji. Par se pohvalio kako ih je Adamova sestra dočekala s grahom, a dane u selu Zmajevci provode u prirodi. Goga uživa na selu, ali primila se i posla i pohvalila se kako je nabrala bazgu od koje će raditi sok.

1/8

- Čari sela, priprema soka od bazge - napisala je Goga uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama. Ovaj par uživa u seoskoj idili i  planove za vjenčanje su odgodili na neko vrijeme zbog koronavirusa. - Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...- rekla nam je nedavno Goga u intervju. Zbog ljubavi je Adam napustio svoje selo i obiteljski vinariju te se upustio u nove poslovne izazove vezane za fitness. Par je bio malo iznenađen kad su saznali da će postati roditelji ali vijest ih je jako razveselila.

- Malo smo bili iznenađeni, ali jednostavno osjetite taj trenutak da ste spremni postati roditelj, i da imate osobu pored sebe s kojom želite ući u nešto tako ozbiljno nakon kratkog vremena.- rekao nam je Adam.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije