Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodska posla

Gorana Višnjića brutalno je silovao zatvorski čuvar

Goran Visnjic (1)
Foto: Pixsell
1/14
29.05.2012.
u 14:00

U filmu koji će doći u američka kina, predviđa se, poslije ljeta, Goran glumi uspješnog producenta Raymonda Saxxa Jr. koji se iz narkokome budi u zatvoru na odjelu u kojem su zatvoreni homoseksualci i transseksualci.

– Kad sam prvi put pročitao scenarij, bio sam uvjeren da je riječ o ZF filmu jer je moj lik smješten u totalno ekstremnu situaciju koja nadilazi realnost – za američke medije rekao je šibenski glumac Goran Višnjić (40) komentirajući novu dramu “K-11”.

Seksualno nasilje

U filmu koji će doći u američka kina, predviđa se, poslije ljeta, Goran glumi uspješnog producenta Raymonda Saxxa Jr. koji se iz narkokome budi u zatvoru na odjelu u kojem su zatvoreni homoseksualci i transseksualci. Okruženje je nemilosrdno, ubojito i krajnje seksualno nastrano, a Višnjiću, odnosno Rayu, sve je jasnije da nikad neće doći u kontakt s vanjskim svijetom pa nalazi načine da ostane živ u ovom u kojem je zapeo.

Odjelom upravlja agresivna i neobuzdana transseksualka Mousey koju igra zvijezda telenovela Kate del Castillo. Domaćoj publici 40-godišnja Meksikanka najpoznatija je iz sapunice “Laž”, a zvijezda je i hit serije “Kraljica juga”. Upravo njoj Višnjić će morati doslovno ljubiti noge. Ne bi li stekao status u brutalnoj strukturi, vidljivo je u jednoj sceni, proživjet će i silovanje.

Doista je svestran taj naš Šime, što je dulje u Americi, sve manje glumi zgodne ženskare i dobiva sve kompleksnije role. Glumac, koji je svjetsku popularnost stekao ulogom u “Hitnoj službi” u kojoj je glumio od šeste do trinaeste sezone, s Tildom Swinton snimio je film “The Deep End”, sa seksi Jennifer Gardner “Elektru”, ljubio je i Nicole Kidman u filmu “Practical Magic”...

Podignuta ljestvica

Bio je i ozbiljan kandidat za ulogu ženama najneodoljivijeg filmskog lika Jamesa Bonda. No prije dvije godine obožavatelje je iznenadio ulogom homoseksualca u “Početnicima” u kojima je glumio s vremešnom legendom Christopherom Plummerom i Ewanom McGregorom.

Dakle, Goran bez predrasuda prihvaća i potencijalno kontroverzne uloge koje podižu ljestvicu njegove glumačke vještine, čime pokazuje karakteristike prave hollywoodske zvijezde. Važno je spomenuti da je redateljica najnovijeg filma “K-11” Jules Stewart, majka popularne ‘\'vampirice\'’ Kristen Stewart koja je s njom i sama sudjelovala u stvaranju filma, a oduševljena je i Goranovim doprinosom uratku njezine majke u kojem glumi i Kristenin brat Cameron Stewart.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:16 29.05.2012.

Goran se čudi američkoj produkciji, koja izmišlja irealne situacije!? Pa zar i veći dio domaćih filmova s tematikom iz Domovinskog rata nije takav? Po onoj da nije vijest (i nije zanimljivo za gledanje) \"ako pas ugrize čovjeka, nego čovjek psa\",", snimljeni su i Svjedoci i mnogi drugi filmovi! A tko bi gledao vjerni preslik stvarnosti? Uostalom i Frljić oblaže tijela mesom, reže (hrvatsku) i bljuje na (srpsku) zastavu, pa je, navodno, \"zanimljiv i (sic!) intrigantan\"! A ustvari obično smeće...

DE
Denisowich
19:02 29.05.2012.

Goran je sexy....Goran je najljepši.....Goran je dobar glumac. Goran je hrabar i dobar čovjek, pokazao je to nedavno u Hagu....za razliku od mnogih drugih........................

DR
drug
14:10 29.05.2012.

Samo još da nam Gotovinu puste i možemo snimat prave akcione filmove....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije