Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je priznao

Goran Navojec otkrio kakav je partner i koje kućanske poslove uvijek obavlja

Zagreb: Brojni poznati okupili se na pretpremijeri nove serije "Uspjeh"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
24.10.2020.
u 18:30

Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem, kaže glumac.

Goran Navojec u hvaljenom filmu "Mare" redateljice Andree Štake tumači Đura, supruga naslovne junakinje koju glumi Marija Škaričić. Navojec i Škaričić i privatno su životni partneri, a 50-godišnji glumac u razgovoru za IN Magazin ispričao je kakva je on kod kuće i obavlja li kućanske poslove te je kazao kako muškarci često uzimaju žene zdravo za gotovo.

''Uvijek je tako. Sve je čisto oprano. Danas se sve više muškarci žale da im nije sve čisto, skuhano, oprano. Da moraju i sami ispeći jaja, hrenovke. Mi razgovaramo o predrasudama, to već odavno više nije tako - kaže Navojec. Na pitanje što misli kakav je on partner glumac je odgovori:  - Fantastičan, fenomenalan. Kuham, perem, spremam, peglam.  Moderan, zabavan. Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam inicijativu. To ne dopuštam samom sebi, ali dopuštam svima oko sebe. 

Priča filma "Mare" odigrava se u Konavlima, a Mare je senzibilna žena koja, premda predana suprugu i troje djece koje snažno voli, osjeća nezadovoljstvo vlastitim životom. 
Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kuruza
19:28 24.10.2020.

Koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije