Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili su promjenu

Fanovi šokirani Indirinim izgledom: 'Neprepoznatljiva je'

Foto: Instagram screenshot
1/5
29.05.2019.
u 10:44

Nakon što se na Instagramu pohvalila da je spremila novu pjesmu, Indira Levak, bivša pjevačica Colonije, sigurno nije očekivala val komentara na njezin izgled, koji je njezine pratitelje očito šokirao.

Posljednjom objavom na Instagramu, 46-godišnja pjevačica Indira Levak zapanjila je svoje pratitelje. Naime, pjevačici su u nizu komentara prigovorili da je neprepoznatljiva i da je to sigurno zbog botoksa.

"Nekak si mi neprepoznatljiva, ne sličiš sebi", napisala je pratiteljica, a druga se nadovezala u istom tonu: "Čudno izgledaš, ali ono ozbač."

"Previše botoksa. Draga...vrati nam se...", zavapila je u komentaru još jedna pratiteljica.

"Hm, ovo nisi ti?? Što god da si radila vrati nam našu staru Indiru... puno ljepša i draža u starom izdanju. Ovdje si kao lutka sa izloga...Pretjerala si s botoksom, šteta, bila si prirodna, posebna i svoja, a sada...", rekla je još jedna.

Pjevačica je napustila Coloniu 2017. godine te se posvetila solo karijeri. Za Večernji list tada je otkrila da se odlaskom oslobodila njezina kreativnost.

– Da, prelazak u solo vode omogućio mi je slobodu kakvu već duže trebam. Oslobodila se moja kreativnost, sudjelujem u stvaranju pjesama od samog početka. Suradnja s Branimirom Mihaljevićem uistinu je pravo osvježenje za moje pjesme, imamo odličnu vibru i ponovno uživam u stvaranju pjesama. Moja publika zaslužuje samo najbolje i to im na neki način dugujem – objasnila je pjevačica ohrabreno u intervjuu 2017. godine.
 

Pogledajte kakve su maturalne haljine nosile naše i hollywoodske zvijezde

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar heyhay
heyhay
11:10 29.05.2019.

izgleda ko ciganović

DU
Deleted user
11:52 29.05.2019.

Ludo čeljade... Što ti je to trebalo u životu...

DU
Deleted user
11:10 29.05.2019.

Jezuš, Marija i Jozef...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije