Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od skijanja

Javila se obožavateljima! Indira na mukama: 'Evo nas, zarobljeni smo!'

Foto: Instagram
1/4
07.01.2019.
u 16:00

Pjevačica i suprug ne mogu dalje zbog vremenskih uvjeta, barem dok se putovi ne očiste, pa će se ovaj zaljubljeni par morati zabaviti na neki drugi način.

Na skijanje u Austriju poput brojnih Hrvata, krenula je i pjevačica Indira Levak.

 

Čini se ipak da se skijanju ne veseli pretjerano jer je snijeg zameo dio u koji se ona uputila.

Priču je podijelila na Instagramu gdje je napisala: - Kaže muž: 'Bome jesi nevolja!!' Trouble maker!! Evo nas, zarobljeni u Austriji. Zatvorili nam sve putove do Obertauerna. Izgleda ništa od skijanja.

Indira i suprug ne mogu dalje zbog vremenskih uvjeta, barem dok se putovi ne očiste, pa će se ovaj zaljubljeni par morati zabaviti na neki drugi način.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar spitulsky
spitulsky
16:25 07.01.2019.

Indira izgledaš ko preparirana. Kako ljudi ne kuže da plastične operacije imaju glitch, da nisu još usavršene, da je jedini izbor da te doktor naprave 28godišnjim gušterom/guštericom.Plastika, plastika solo gimnastika, rek'o bi Dino. Nemos se natjecati sa mlađim dens điptericama,mjenjaj glazbeni izričaj, u skladu sa srednjim godinama i to je to.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
18:32 07.01.2019.

Tako sam tužan. Idu ko guske u maglu. Pa tamo već danima pada. Otvoriš internet stranicu oblaka i padalina i sve vidiš. Nema se kada informirati o tome kamo se ide. Zaustavi se u nekoj Austrijskoj zabiti od 5 kuća i na police sa špekom i pjevaj dok se sve ne raščisti!

GI
Gips
21:15 07.01.2019.

Kolke butine imaš mogla bi nogama sama otkopat prolaz ko ralica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije