Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije hladan?

Evo što je naš nogometaš poručio nakon tračeva da ljubi srpsku manekenku

Foto: Instagram/Screenshot
1/3
03.04.2019.
u 08:30

Čini se kako Ante Rebić, hrvatski reprezentativac, želi svoj privatni život čuvati dalje od oka javnosti. Međutim, ovih dana priča se o njegovu odnosu sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević.

Njegov ljubavni život intaktan je u medijima, međutim Ante Rebić i dalje je među najpoželjnijim hrvatskim nogometašima.

Nakon što se regijom proširila vijest da Rebić ljubuje sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, mladi nogometaš ostao je hladan na sve glasine. Svi su čekali bilo kakav komentar, a on je odlučio na Instagram story staviti fotografiju gdje pije kavu.

Foto: Instagram

– Macchiato more than you – stoji napisano na Instagramu, na kojem inače objavljuje samo fotografije s treninga, utakmica i druženja s najbližim suigračima, Filipom Kostićem i Lukom Jovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Game over🦄

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Zanimljivo je kako od jučer Rebić na Instagramu ne prati Sofiju, a ni ona njega. Imoćanin vješto skriva svoj ljubavni status i za razliku od brojnih drugih nogometaša, Ante na Instagramu ne prati manekenke i starlete.

Nakon što je njegova majka u euforiji Svjetskog prvenstva prošlog ljeta obznanila da Ante nema curu i da bi htjela da se on skrasi, mladom nogometašu stizale su ponude za brak, a nerijetko su mu obožavateljice izjavljivale ljubav.

Ovo su poznate osobe koje su prešle na islam

Ključne riječi

Komentara 37

JU
juma
10:33 03.04.2019.

Ante spašavaj se dok možeš i bježi glavom bez obzira od sponzoruša i starleta. Nema tu ljubavi niti sreće.

PR
Princeza
10:24 03.04.2019.

Ako je imalo pametan ne treba mu regionska kuferusa.

SL
Slavonskarakija
11:01 03.04.2019.

Ajte malo, o Madarima ili Cesima?! Sta ima u Pragu ili Bratislavi ?! Nikad nista. Zasto ? To je izolacija. Cista propaganda izolacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije