Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli nogometaše

Ipak ništa od ljubavi s Rebićem? Najljepša Srpkinja otkrila svoj ljubavni status

Foto: Instagram
02.04.2019.
u 10:16

Posljednjih tjedana sve su glasna šuškanja kako je Sofija Milošević bacila oko na našeg reprezentativca Antu Rebića, no čini se da od romanse ipak ništa.

Nju smatraju najljepšom Srpkinjom, a njega najzgodnijim Hrvatom. Nedugo nakon što je Ante Rebić proglašen najljepšim Hrvatom po izboru čitatelja Večernjeg lista počele su spekulacije da je naš nogometaš zapeo za oko Sofiji Milošević koja je navodno samo zbog njega iznajmila sobu u jednom beogradskom hotelu u kojem je odsjeo i Rebić.

Nakon nekoliko dana upoznali su se u predvorju hotela, a potom zajedno otišli i na ručak nakon čega su se počeli pratiti na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Tijekom boravka u Beogradu u nekoliko navrata moglo ih se vidjeti zajedno, a iako se činilo da je na pomolu nova romansa između manekenke i nogometaša, čini se da od toga ipak nema ništa. Barem za sada. Naime, atraktivna Sofija u razgovoru za srpske medije otkrila je detalje o svom ljubavnom statusu i pritom demantirala glasine o ljubavnoj vezi s Rebićem.

– Već sam sedam mjeseci sama, tako da mi treba ljubavi – rekla je Milošević za Blic i otkrila kakav je muškarac može osvojiti. - Taj muškarac definitivno mora biti netko tko je pažljiv i tko je dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je golemi minus kod mene. Dakle, netko tko je pažljiv i dobar i tko je spreman pružiti mi puno ljubavi, baš mi to treba – istaknula je Sofija koja je već poznata po tome da joj za oko zapinju nogometaši. Iza nje je trogodišnja veza sa srpskim reprezentativcem Ademom Ljajićem, a pričalo se i da je kratku aferu imala i sa suprugom Jelene Karleuše Duškom Tošićem.

Njezina ljubavna prošlost nije se svidjela Rebiću. Naime, kako piše portal expresstabloid.ba, Rebiću se navodno nisu svidjeli komentari njegovih kolega nogometaša o Sofiji, no na kraju druženja ipak joj je dao svoj broj mobitela kako bi ostali u kontaktu.

Pogledajte i tko su najveći kradljivci u svijetu showbusinessa

 

Ključne riječi

Komentara 14

IM
Immanuell
10:28 02.04.2019.

Rebić najljepši Hrvat? Iz kojeg to izbornog sastava, molim vas lijepo? Da se razumijemo, čovjek ne izgleda loše, ali da je neki maneken, nije. A njoj su nogometaši zapali za oko kao i svakoj drugoj starleti, jednostavni su, nisu prezahtjevni, lako ih se vrti oko prsta i puni su ko brod.

MA
mare0801
13:52 02.04.2019.

E moj Rebiću Ante, i tebi se sprema urbana ljepotica, " neš" ti vidit Imotski više.

GV
golub Vaso
11:35 02.04.2019.

Rebić izbjegao sačekušu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije