Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA KOD SUSJEDA

Supruga srpskog predstavnika prijeti razvodom ako i ona ne ode na Eurosong!

Sanja Ilić i Tatjana Krajanov
Foto: Instagram
1/4
22.03.2018.
u 10:52

Troškovi odlaska na Eurosong su veliki, pa su s RTS-a kazali kako samo jedan autor može biti član delegacije. Stoga će put biti plaćen Iliću, a on će supruzi platiti put kako ne bi imao problema u braku.

Aleksandar Sanja Ilić, skladatelj i vođa grupe Balkanika koja će ove godine predstavljati Srbiju na  Eurosongu u Portugalu, našao se pred čudnim ultimatumom - njegova supruga Tatjana Karajanov prijeti razvodom ako i ona ne bude u delegaciji naših susjeda u Lisabonu.

- Posljednjih dana u njihovom obiteljskom domu vode se oštre polemike oko toga hoće li Tatjana ići u Portugal ili ne. Od ljudi s RTS-a traženo je da Sanjina supruga ide kao član delegacije, što znači da bi RTS morao platiti troškove njenog boravka. Pošto to nije pravilo ove televizije, oni su odbili ovakav zahtjev grupe Balkanika, što je kod Sanjine supruge izazvalo burnu reakciju. Cijela priča toliko je eskalirala da je Tatjana prijetila da će se razvesti od Sanje ukoliko ona ne bude dio delegacije, jer je upravo ona jedan od autora pjesme - kazao je izvor za Kurir.

Troškovi odlaska na Eurosong su veliki, pa su s RTS-a kazali kako samo jedan autor može biti član delegacije. Stoga će put biti plaćen Iliću, a on će supruzi platiti put kako ne bi imao problema u braku.

Srbi će dodatno uštedjeti i na odjeći. Naime, članove Balkanike je na Beoviziji obukla kreatorica Selma Starfinger, a ona za svoj rad traži više od 1000 eura po kreaciji. Kako u Balkanici ima šest članova, trebali bi joj platiti više od 6000 eura, a time bi i probili budžet. Stoga će predstavnici Srbije u Lisabonu biti drukčije obučeni.

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
15:11 22.03.2018.

iz svega sam shvatila da modna kreatorica želi biti plaćena za svoj rad, kao i koautorica pjesme želi biti prezentirana na eurosongu kad joj spomenu ime.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:06 22.03.2018.

papak...balkanac koji ovakve situacije rjesava šljagom je izgleda izumrla vrsta...ajmo istanbulci navalite

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:19 22.03.2018.

koga boli ona stvar za ove opančare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije