Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PJESMA

Predstavnica Izraela u svojoj pjesmi kokodače i favorit je Eurosonga

Foto: Youtube Screenshot
1/4
14.03.2018.
u 14:21

Pjesma "Toy" objavljena je u nedjelju i ima više od 1,8 milijuna pregleda na Youtubeu

Izraelska predstavnica na Eurosongu Netta ima zanimljivu i neobičnu pjesmu "Toy" u kojoj ispušta zvukove nalik kokodakanju.

Njena pjesma izazvala je veliki interes i izvan svoje zemlje i slovi kao jedna od favoritkinja na ovogodišnjem Eurosongu koji se održava u svibnju u Portugalu.

Pjesma je službeno na YouTube puštena u nedjelju i već ima preko 1,8 milijuna pregleda. Na jednom od službenih blogova posvećenih ovoj najvećoj glazbenoj manifestaciji piše kako je ova pjesma autentična i drukčija i ima sve elemente za pobjedu na ovakvom tipu natjecanja.

Pjesmu su napisali Stav Beger i Doron Medalie, a oni su i autori pjesama 'Golden Boy' i 'Made of Stars' kojima se Izrael predstavio na Eurosongu 2015. i 2016.

1/16

Komentara 13

KA
kacavenda
17:07 14.03.2018.

Uzas

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
16:29 14.03.2018.

S obzirom ko je pobjeđivao zadnjih par godina ovo bi se trebalo zvati Euro-freak show a ne Eurosong!!!

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:14 14.03.2018.

Kad kokodače od Beogradskoj žirija dobiva maximalnih 12 bodova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije