Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SE NALAZI

Emotivna ispovijest oca Vidoja Ristovića: 'Uzrok smrti nije zatajenje srca, maserka nešto krije, u strahu je'

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović - arhiva
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
01.06.2022.
u 08:30

– Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima kazati kad će poslati nalaze nego meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro, ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa govoriti. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje – kazao je Miša Grof.

Viktor Ristović, otac Vidoja Ristovića, pokojnog supruga Nikoline Pišek, oglasio se prvi put za medije nakon smrti svoga sina. Za Blic je ispričao kako smatra da maserka Danijela Bojić iz Valjeva zna pravi razlog njegove smrti, ali se boji o tome pričati. Viktor, poznatiji kao Miša Grof, kaže kako ga najviše čudi to što nije odmah pozvala hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

– Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima kazati kad će da poslati nalaze nego meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro, ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa govoriti. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje – kazao je Miša Grof. 

– Kada sam bio u stanu kod nje, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj jedno pitanje, zašto odmah nije zvala hitnu. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a pomoć je stigla kasnije. Zanima me što se dogodilo u tom stanu. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam nalaze kako bih je tražio da mi objasni kako i što – kazao je Ristović i dodao kako nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo uslijed prekida rada srčanog mišića jer mu doktori ni u jednom trenutku nisu dali takvu informaciju 

– Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, tko zna što je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu znati. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, liječnici mi ništa nisu rekli niti sam ih vidio. Ne znam što se krije od mene, ali i sada imam liječnike oko sebe. Otkako sam izgubio sina, jako se loše osjećam. Ne shvaćam zašto me ljudi pitaju je li mi sada bolje. Tko nije izgubio dijete, ne može shvatiti i razumjeti taj osjećaj. To je praznina koja ostaje. Čovjek može samo nekako naučiti živjeti s tim – rekao je Ristović i progovorio o podjeli imovine s Nikolinom Pišek. 

– Ne znam zašto ljude zanima kako će se dijeliti imovina. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima što ćemo mi i kako ćemo bilo što u obitelji dijeliti. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali svima smo pokazali da to nije točno. Narod će uvijek pričati, ali ja gledam svoja posla – tvrdi Miša Grof.

VIDEO: Meghan Markle odala počast žrtvama maskara i izazvala burne reakcije 

Ključne riječi

Komentara 12

KA
Kakodane
09:09 01.06.2022.

Žurno oformiti povjerenstvo u Saboru sa zadaćom da ispita slučaj. Primjetan je izostanak novih povjerenstava u zadnje vrijeme.

AR
ArsenT
10:08 01.06.2022.

to se dogodi onima koji nose majicu s likom Che Guevare

TR
Tripoli
09:05 01.06.2022.

Zgledi se da je i ovaj zgotovil slično kak bandić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije