Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNA MODRICA

Doris Pinčić nakon pada s motora javila se iz bolnice: 'Dobro jutro'

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/10
02.10.2020.
u 11:02

Podsjetimo, ogrebotine na koljenima voditeljice koje su gledatelji vidjeli tijekom vođenja emisije "Dobro jutro, Hrvatska" samo su jedna od ozljeda koje je vesela voditeljica Doris Pinčić zadobila uslijed pada s motora na snimanju za emisiju u vlastitoj produkciji.

Vesela i nasmijana voditeljica Doris Pinčić koja uveseljava gledatelje vođenjem najdugovječnije HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nedavno je zabrinula pratitelje jer su njena koljena bila puna neobjašnjivih modrica. Nekoliko dana poslije toga iznenadila je fotografijom na kojoj joj je ruka imobilizirana

Poslije se doznalo kako je zadobila modrice i ozlijedila ruku nakon pada s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima sljedeće: "Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu." 

Foto: HRT screenshoot

Naime, prije toga voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt "Kuhinja babe Eve" i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: "'Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih', rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem." 

Jučer je objavila fotografiju na Instagram priči iz jedne zagrebačke poliklinike te zaželjela pratiteljima dobro jutro. Na istoj slici, ruka joj je i dalje imobilizirana.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nedavno je jednom pratitelju odvratila u raspravi ispod jedne fotografije na svom profilu gdje je rekla: "Od danas #dobrojutrohrvatska s vama od 6.30 h. Ali.. Prvo doručak dok traju vijesti", napisala je Pinčić, a onda je uslijedio i komentar nezadovoljnog pratitelja.

Doris Pinčić
1/18

"Ljudi u tvornicama rade od 6 h pa tko ih pita... Sad ćete vidjeti što je buđenje sa zorom!", poručio joj je. "Di je točno pisalo da se netko žali? Istaknite mi taj dio molim vas", uzvratila je Doris. Pratitelj se potom pravdao i priznao kako ipak nije na njezinom profilu vidio da se žali na radno vrijeme, a voditeljica mu ni na to nije ostala dužna. "Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nikad nisam žalila, samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu. Na portalima radite što hoćete", poručila mu je voditeljica.

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar babojebac
babojebac
11:33 02.10.2020.

Opet plaćeni oglas s tom posvodušom, a sad lupajte kartone nabijem vas!

PA
Pajo
12:38 02.10.2020.

Doris, jesi danas kakala?

DU
dubrix
14:19 02.10.2020.

Kako je motor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije