Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branko dukić

Domaći mediji pišu da gradonačelnik Zadra nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović u tom gradu

Foto: Extra FM/Mario Poje
1/16
12.02.2024.
u 19:43

Mediji pišu da je Aleksandrin tim izrazio interes za koncert u Zadru, ali to je zaustavilo vodstvo grada. Naime, gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je ona željela održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) u prosincu je održala pet koncerata u zagrebačkoj Areni, a potom je najavila i svoje nastupe za Osijek za veljaču. Naime, Aleksandra će pet večeri pjevati u Gradskom vrtu, a čini se kako postoji želja za još jedan grad u Hrvatskoj. Kako Index piše, Aleksandrin tim izrazio je interes za koncert u Zadru, ali to je zaustavilo vodstvo tog grada. Ovaj medij navodi da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je ona željela održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić.

Dukić je, kako navode, odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić. Ovaj medij navodi i da na upite gradonačelnik Dukić nije odgovarao, a to nije učinila ni uprava dvorane. Tišina je i od strane organizatora Aleksandrinih koncerata u Hrvatskoj, radija Extra FM.

1/16

Zadarski list o interesu za koncert u Zadru pisao je krajem prošle godine, a Index navodi kako se tvrdnje gradonačelnika o popunjenosti dvorane u Zadru ne čine točnima. Naime, oni navode da se u ovoj dvorani od ožujka do svibnja tekuće godine trebaju održati tri estradna spektakla, a radi se o koncertima Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance.

Podsjetimo, Aleksandra je svojim koncertima u Zagrebu oborila rekord punih zagrebačkih Arena. Tijekom tih pet dana dovela je mnoge glazbenike kao goste: Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović.

U Osijeku treba pjevati 13., 14., 15. 17. i 18. veljače, a publika također očekuje brojne goste. Ove koncerte Aleksandra održava u sklopu turneje 'Od istoka do zapada' tijekom koje je nastupala diljem regije. 

VIDEO Aleksandra Prijović okrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da prebam piti što više piva'

 

Komentara 7

NE
nemanatrag
19:59 12.02.2024.

Podrška gradonačelniku!

ZA
zaprav
20:36 12.02.2024.

Svaka čast!

LI
lily
20:10 12.02.2024.

Konačno jedan pametan gradonačelnik! Eh, da su svi takvi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije