Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla beba

Domaća pjevačica postala majka drugi put!

ivana radovniković
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
20.05.2019.
u 15:08

Ivana Radovniković rodila je sina u 10 sati 20. svibnja u Petrovoj bolnici, piše Story.hr.

Pjevačica Ivana Radovniković je rodila! Ona i suprug Stjepan Marković postali su roditelji drugog sinčića, piše Story.hr. Rodila je u 10 sati ujutro, 20. svibnja u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici, otkrio je izvor blizak obitelji.

 

Ponosni supružnici upoznali su se prije trinaest godina tijekom sudjelovanja u showu "Story Super Nova Music Talents". U bračnu luku uplovili su u Rovinju 2014. godine pred stotinjak uzvanika. Kao gost iznenađenja na vjenčanje je stigao i Neno Belan, a novopečeni supružnici nakon zabave s obitelji i prijateljima uputili su se na 15- dnevni medeni mjesec koji su proveli u Španjolskoj i Portugalu.

U showu Dalibora Petka otkrila je kako je prošla svadba i prva bračna noć.

– Bilo je to 15 dana bez brige i pameti, govori Ivana, koja je prvi put otkrila i neke od detalja sa svadbe. – Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu Brand New i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog – kaže Ivana otkrivajući da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

Tada je progovorila i o najemotivnijem trenutku s vjenčanja.

– Najemotivniji trenutak bio je sam čin vjenčanja kad smo izrekli zavjete, koje sam jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super – spavali smo k'o topovi, priznaje Ivana, koja još nije uspjela promijeniti prezime, ali to će napraviti ovih dana. Svojem prezimenu dodat će prezime svoga supruga

 

 



 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Antekino
16:46 20.05.2019.

Ajde nek je domaca ...

SO
sohnahoakasaa
17:24 20.05.2019.

Oduvek ste mi super i bas sam bila sretna kad ste se oženili. Čestitam vam od srca na drugom djetešcu i nek imamo još jednog malog muškarca Hrvata. Bb mladoj obitelji i sretno i zdravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije