Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
originalan i duhovit

Dok se svi polijevaju ledom, Sheen se polijeva nečim efikasnijim

charlie sheen
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/4
18.08.2014.
u 22:56

Popularni 'Ledeni izazov' pokrenut je kako bi se prikupile donacije za borbu protiv Amiotrofične lateralne skleroze...

Popularni 'Ledeni izazov' pokrenut je kako bi se prikupile donacije za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Do sada su se na izazov odazvali Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jennifer Lopez, Oprah, ali i mnoge druge slavne ličnosti. Odazvao se izazovu i Charlie Sheen, na svoj, poseban i pravi način

On je lonac napunio novčanicama te je u videu izjavio kako se radi o deset tisuća dolara koje će donirati ljudima. - Ovaj novac će stvarno pomoći, rekao je Charlie. Potom je izazvao bivšeg kolegu i tvorca serije 'Dva i pol muškarca' te nasljednika Ashtona Kutchera da naprave isto to.

>>Sheenu zaista nije dosadno. Tulumario je s pornozvijezdom i Paris Hilton

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
09:13 19.08.2014.

Neuništiv!

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
08:45 23.08.2014.

Bravo majstore !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije