Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajan party

Diva i Večernji otvorili zimsku sezonu partyja u Zagrebu: Tko je sve stigao na Diva Winter party

U Zagreb Avant Gardenu održan je Diva party
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/66
28.11.2023.
u 22:00

U spektakularnom sjaju i s uzvanicima koji su zablistali u svojim najboljim odjevnim kombinacijama, Diva Winter party održan u prekrasnom AvantGardenu, koji je postao epicentar glamura i luksuza.

Party i blagdanska sezona sve nam je bliže, a s početkom hladnijeg vremena stigao nam je jedan od najprestižnijih događaja - Diva Winter party! Ovaj ekskluzivni događaj okupio je brojna poznata lica s hrvatske scene, modne i beauty trendseterice i influencere te poslovne partnere, a bio je genijalan uvod u blagdansku sezonu partyja.

Magazin i portal Diva ugostio je svoje uzvanike u prekrasnom okruženju zagrebačkog AvantGardena uređenom u industrijskom stilu, a ovaj event briljirao je u svim aspektima. Od raskošnih modnih kombinacija do najnovijih beauty trendova, Diva Winter party bio je prava oaza stila i luksuza.

Event su posjetili brojni poznati iz svijeta zabave, uključujući televizijske voditeljice Nevenu Rendeli, Mirnu Maras, Nikolinu Pišek, Renatu Sopek, glumice Kristinu Krepelu i Tamaru Garbajs, dizajnericu Kristinu Burju, modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin, modni dvojac iz ELFS-a Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, influencerica i spisateljica Andrea Andrassy, glazbenik Marko Kutlić. Stigle su i mnoge dame iz poslovnog svijeta, od kojih su neke bile i na naslovnici Dive, poput Maje Drobnjaković, Tine Biloglav, Ivane Prkačin, Irene Šekez Sestrić...

Događaj je započeo fotografiranjem na predivnom Diva zidu, koji je istaknuo svaki stajling poznatih dama. Zimske haljine, efektni kompleti i statement komadi bili su nezaobilazni na ovom događaju, a neke od poznatih uzvanica podijelile su s nama dojmove s partyja. 

U Zagreb Avant Gardenu održan je Diva party
1/25

- Prekrasna mi je atmosfera, pravi zimski ugođaj i lijepo ukrašeno i prvi dojmovi su sjajni. Šljokice sam rezervirala za prosinac i volim ih i zato se veselim prosincu i ovakvim eventima gdje imamo priliku zasjati u šljokicama i drago mi je da smo ovako otvorili sezonu blagdanskih partyja - rekla nam je voditeljica Mirna Maras. Influencerica i spisateljica Andrea Andrassy pažnju je privukla odijelom koje je idealno za blagdansku party sezonu. - Mislim da će biti odlično na ovom partyju. U svoj ormar tijekom ove sezone dodajem tople čarape i trenirke. Ovo odijelo sam kupila za jedan televizijski nastup i sad će mi dobro poslužiti za ovo adventsko vrijeme - kaže Andrea, a voditeljice Antonija Stupar Jurkin ne skriva kako je velika obožavateljica šljokica i posebno se veseli svakom Diva partyju. 

-  Šljokice su must, ipak je ovo božićno vrijeme, jedva sam dočekala. Osim šljokica u ovo zimsko doba rado bih nosila i baršun, jako ga volim jer je jako elegantan. Diva party je najbolji party u gradu, to moram iskreno reći. Uvijek vidim ljude koje ne vidim dugo, popričamo i dobro se zabavmo i uživam na svim vašim partyjima - oduševljeno je rekla Antonija. 

Komentara 2

FO
Fotofreek
08:21 29.11.2023.

Bome super party, opušteno i izgleda kao da je u Parizu.

MA
Maslac
07:26 29.11.2023.

Gospodja Pisek najbolje izgleda i ima najvise stila. Pozdrav svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije