Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebe imam te rad

Depeche Mode uživali u šetnji Zagrebom

'12. 02. 2010. Zagreb Grupa Depeche Mode sletjela je u Zracnu luku Zagreb dva dana prije njihova koncerta u Areni PHOTO: zeljko hladika/PIXSELL'
'zeljko hladika/PIXSELL'
13.02.2010.
u 23:35

David Gahan, Martin Gore i David Fletcher, članovi kultne britanske skupine Depeche Mode koja po treći put dolazi pred zagrebačku publiku, “izgubili” su se izvan novinarskih radara nakon što su stigli u hrvatsku metropolu.

David Gahan, Martin Gore i David Fletcher, članovi kultne britanske skupine Depeche Mode koja po treći put dolazi pred zagrebačku publiku, “izgubili” su se izvan novinarskih radara nakon što su stigli u hrvatsku metropolu. Iz Lupe promocije koja organizira koncert škrto su poručili kako “dečki dobro poznaju Zagreb, tako da nema stalnog kontakta” sve kako bi izbjegli medijski presing prije nastupa.

Ipak poznato je da su zatražili da u njihovim sobama u hotelu The Regent Esplanade temperatura bude 24 Celzijeva stupnja, a prije koncerta na raspolaganju im trebaju biti maseri, kao i soba za treniranje kako bi pred nestrpljivu zagrebačku publiku koja ih čeka od svibnja izašli u punoj formi.

Ključne riječi

Komentara 1

JM
ja-ma
02:42 15.02.2010.

Samo da upozorim na jednu grešku koju je od VL prekopirao i HTV.Čovjek se zove Andy Fletcher,a ne David.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije