Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO

Danijela Martinović: Slomila sam se kad sam čula da su ga pokopali s figurom anđela koju sam mu poklonila

Split: Autorska večer Prčigina pod nazivom "Miris Splita” by Danijela Martinović i Ines Nosić
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/11
22.03.2024.
u 10:44

Pjevačica je na "Pirčiginu" u Splitu publici otkrila brojne zanimljivosti iz svog privatnog i profesionalnog života te im izmamila osmijeh, ali i pokoju suzu na lice

Na trećoj večeri festivala ''Pričigin'' u Domu mladih u Splitu gošća je bila pjevačica Danijela Martinović, a naziv ove autorske večeri bio je "Miris Splita". Splitska pjevačica pred domaćom je publikom je pričala o brojim zanimljivim situacijama iz privatnog života, pjevačke karijere, a neka prisjećanja su joj izmamila i suze. Pričala je o tome kako se nijedna kuhinja najboljih restorana ne može usporediti s omiljenim jelima koje joj mama priprema kada dođe u rodni grad. 

- Zbog prirode mog posla, uistinu sam imala priliku jesti po najvećim, najrazvikanijim restoranima. Ali kada kažem ''mama, spuštam se!'', to znači da se sprema juha, restani krumpir i šalša. Niti jedna Michelinova zvjezdica nije tome ravna! - ispričala je Danijela publici, prenosi Dnevnik.hr. Emotivan trenutak je bio i dok se prisjećala legende Hajduka Ivice Hlevnjaka Bukle. Ispričala je kako mu je darovala figuru anđela kada je saznala da se razbolio, a ono što su joj ispričali nakon njegove smrti slomilo je pjevačicu.  

VEZANI ČLANCI

GALERIJA Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine

Split: Autorska večer Prčigina pod nazivom "Miris Splita” by Danijela Martinović i Ines Nosić
1/28

- Slomila sam se kad sam čula da su ga pokopali zajedno s balunom, šalom Hajduka i figuricom anđela koju sam mu poklonila - prisjetila se Martinović koja je publici govorila i o svom partneru Josipi Plaviću te je ispričala kako mu je pokušavala približiti Split, a publici je ispričala i jednu zgodu s djevojčicom koja ju je zaustavila na ulici, molila nekoliko kuna i onda je Danijelu zamijenila s njezinom kolegicom iz Splita. 

- Izašla sam rano, otišla na trening i negdje na putu me zaustavila curica. Molila me da joj dam kunu. A ja izašla bez novčanika. Rekla sam joj da joj jedino mogu darovati molitvu, pa smo se uhvatile za ruke i izmolile blagoslov, rekla je ''Amen'' i taman da će otići, nasmijana, kad se okrenula i veli ''Pa ja vas znam! Vi ste Jelena Rozga! - ispričala je Danijela i dobro nasmijala publiku kojoj je otkrila i kako ju je Doris Dragović prošvercala u svoju sobu kada su bile na jednoj turneji brodom. 

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije