Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dio opreme

Danijela Dvornik na Instagramu prodaje predmet iz svog ormara, zabunom ga je kupila: 'Koštalo me'

Foto: Instagram
1/13
03.11.2023.
u 19:40

Riječ je o gojzericama zbog kojih je odustala od planinarenja na Velebitu. Naime, kako je napisala, shvatila je da je kupila pogrešan broj, pa je kupila nove cipele kako bi ponovno pokušala osvojiti tu planinu, a stare je odlučila prodati.

Danijela Dvornik, koju na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, na toj društvenoj mreži odlučila je prodati dio svog ormara. Riječ je o gojzericama zbog kojih je odustala od planinarenja na Velebitu. Naime, kako je napisala, shvatila je da je kupila pogrešan broj, pa je kupila nove cipele kako bi ponovno pokušala osvojiti tu planinu, a stare je odlučila prodati. 

''Stigle nove gojze... tek sad vidim koliko sam se zeznula sa onim prvima po pitanju broja. Koštale su me boli i odustajanja na Velebitu (highlander) kojeg ću opet probati iduće godine. Btw, stare gojze broj 41, još uvijek su na prodaji. Zainteresirani, javite se u inbox'' napisala je Dvornik. 

Foto: Instagram

Podsjetimo planinarenje Velebitom u rujnu ove godine bio je novi izazov za Danijelu i opisala je na Instagramu kako je izgledao ovaj pothvat, napisala je koliko je kilometara prošla i koji dio uspona je bio najteži. 

- Kuća na leđima, muka u nogama... bilo je hard core. Prvih 18 km teških uspona i još težih spuštanja sam nekako odradila, zadnjih par km sam plakala i smijala se od muke u isto vrijeme i preklinjala u sebi 'šta je meni ovo trebalo' (mjerač km je pokazivao da je put bio dug 22 km, a ne 18 km). Najviše me bacalo u očaj što se nije vidio kraj puta. Činilo mi se da hodam čitavu vječnost. Svakim stajanjem i skidanjem ruksaka on je postajao sve teži i teži, od milja sam ga zvala 'mrcina'. Staza je bila dovoljno teška i bez ruksaka od 17 kg. - napisala je i podijelila nekoliko fotografija snimljenih tijekom uspona.

VEZANI ČLANCI:

 

 

-  Nakon neprospavane noći i grčeva u mišićima, odustala sam od idućih etapa od 36 km, jer bi to značilo da bi me uhvatila noć mojim tempom hodanja, da riskiram ozljede od umora, a to si ipak nisam htjela priuštiti. Treba znati procijeniti svoje snage i odustati na vrijeme. I ovih 18 km što sam napravila je uspjeh za mene, nešto što je van moje comfor zone, nešto što ni u snu nisam mogla sanjati da bih napravila. Sve u svemu super iskustvo i upoznala sam predivnih ljudi. Poseban pozdrav ekipi iz Valpova! - napisala je na Instagramu Danijela. U komentarima joj je netko od pratitelja napisao kako je možda 17 kilograma prtljage bilo malo previše za ovakav uspon. 

GALERIJA Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću

1/38

- Danijela… znači ništa od one izreke: Veni, vidi , vici? Planine su za iskusne planinare, živim okružena planinama, znam što je to…Sama činjenica da ćeš nositi na leđima prtljagu od 18 kg ti je davala upozorenje da ne ideš. Ali hajd’ i to si probala i da ti čestitam na pokušaju! - pisalo je u komentaru na koji je Danijela uskoro odgovorila. 

 - Ako ne probaš onda ne znaš ,odradila sam ono što sam mogla, a ni to nije malo jer su i iskusniji od mene, odustajali. Bez obzira na sve poteškoće ne žalim …upoznala sam puno dragih ljudi - odgovorila je Danijela. 

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Komentara 2

BE
bezveze
14:51 04.11.2023.

Možda najbolje da proba sa brojem 20 i nešto. Za Hrvatsku bi najbolje bilo da je pok. Dino oženio neku drugu

Avatar patkovic
patkovic
22:50 03.11.2023.

planinari da se odmasti, lakše ti je davat krv svakih par dana i odoše kile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije