Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Daniela Trbović: Moje Ruže su iz prošlog tisućljeća, pravo priznanje koje imponira svakome

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
15.01.2022.
u 22:30

HRT-ova voditeljica Daniela Trbović (58) jedna je od najpoznatijih voditeljica u Hrvatskoj svoje je Ruže dobila u prošlom tisućljeću i to tri godine za redom u kategoriji TV osoba godine.

HRT-ova voditeljica Daniela Trbović (58) jedna je od najpoznatijih voditeljica u Hrvatskoj svoje je Ruže dobila u prošlom tisućljeću i to tri godine za redom u kategoriji TV osoba godine i dobro se sjeća dodjela na kojima je počela slagati svoj buket, a 2019. godine pripala joj je čast da s kolegicom Barbarom Kolar vodi jubilarno izdanje Večernjakove ruže.

-Moje Ruže su iz prošlog tisućljeća, kada nije bilo pametnih telefona i interneta. Ruža je tada bila jedina nagrada i pravo priznanje koje imponira svakome tko se bavi javnim i vidljivim poslom kao i ja.

-Dodjela je poseban i jako lijep događaj, a sjećam se i onih prvih kada još nisu bile tako glamurozne kao danas. Svoje Ruže čuvam na polici, a posebno su upečatljive jer je njihov izgled drugačiji od današnjih. Moje imaju mramorno postolje i ružu od mesinga, dok su današnje kristalne, ali moje su posebne- otkrila nam je voditeljica.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Komentara 3

SO
Sonja1337
01:03 16.01.2022.

Vlada bi trebala smanjiti broj HRT-eovih kanala sa 4 na 2 a TV pretplatu prepoloviti..Nizozemska zemlja skoro iste velicine kao i Hrvatska a 4 puta vise stanovnika od Hrvatske(oko 17 milijuna) ima samo tri drzavna kanala.Svaki nas kanal ima skororo 50% repriziranog progrma ,sto u "prevodu" znaci dva kanala normalnog programa i dva koji prikazuju samo reprize,a meteorologa imamo ko krivih drva u sumi .Trreba izbaciti 50% uhljeba a resto mora natjerati da rade

Avatar Tombstone
Tombstone
00:47 16.01.2022.

Pozitivno. Inace svi pricaju o uhljebljivanju, protekciji i elitarstvu, a evo tri ruze u Dugoj Resi kod Danijele.

MO
mojavisost
22:58 15.01.2022.

otac đorđe okorjeli titoist ud..š

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije