Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova frizura

Karmela Vukov Colić se sama ošišala i pokazala rezultat: 'Kad sam šišaš šiške škaricama za nokte'

Foto: Jasminka Ćavarušić
1/11
12.01.2022.
u 16:40

Prije nešto više od godinu dana svoju je poludugu kosu skratila na kratku, a za tu je promjenu dobila mnoštvo komplimenata.

Nekima jedna od omiljenih voditeljica Karmela Vukov Colić (53) ponovno je promijenila svoju frizuru, a o promjeni je obavijestila svoje Instagram pratitelje. A otkrila im je i da je ju je sama šišala. 

"Kad sam šišaš šiške (škaricama za nokte)", napisala je i dodala: "Frizeru, spavaš li mirno?".

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Inače, prije nešto više od godinu dana svoju je poludugu kosu skratila na kratku, a za tu je promjenu dobila mnoštvo komplimenata. 

"Izgledaš sve mlađe. Još malo i škola", poručila joj je tada jedna pratiteljica.

Vukov Colić je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često tako dijeli i kulinarske savjete i trikove.Na Laudato TV zadnje tri godine u TV emisiji predstavlja recepte svete Hildegarde, a objavljeni su i u knjizi "Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan". Kuhanje je oduvijek njezina velika strast, a sada je otkrila kako izgleda njena verzija jednog tradicionalnog jela. Posljednji recept koji je podijelila bio je za pileća krilca. Recept je, kako je napisala na Instagramu, došao od Ksenije Erker.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije