Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'morao sam'

Charlie Sheen oduševio: Poslao konobaru tisuću dolara!

charlie sheen
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/5
12.09.2014.
u 11:55

Charlie Sheen ponovno je oduševio. Konobar u Philadelphiji ostao je zatečen i presretan kad je dobio 1000 dolara od glumca.

Charlie Sheen ponovno je oduševio. Konobar u Philadelphiji ostao je zatečen i presretan kad je dobio 1000 dolara od glumca.

Naime, zaposlenik PYT Burgera na svom je Facebooku objavio fotografiju računa na kojem je očito da mu je igrač Philadelphia Eaglesa LeSean McCoy dao tek 20 centi napojnice. Navuklo je to bijes javnosti. Dio smatra da je konobar McCoya stavio u neugodan položaj, dok drugi dio smatra da je sportaš morao dati višu napojnicu. Cijela priča privukla je Sheenovu pažnju pa je odlučio konobaru poslati 1000 dolara.

Priča je izašla u javnost kada su do nje došli voditelji showa ''The Doctors''. Nedavno su započeli kampanju imena SMOCK (Simple Moments of Contagious Kindness), a potez slavnog glumca pohvalili su u emisiji. – Vrlo sam rano shvatio da je davanje jedini način da pronađete ravnotežu na ovom teškom putovanju. Naučio sam i da se djela ne vrednuju prema veličini dara već prema namjeri. Nisam ovo učinio da nešto dokažem ili da bih stao na nečiju stranu. Učinio sam to jer sam morao, komentirao je Sheen cijelu priču.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Dok se svi polijevaju ledom, Sheen se polijeva nečim efikasnijim

>>Sheenu zaista nije dosadno. Tulumario je s pornozvijezdom i Paris Hilton

>>Charlie Sheen istjerao Denis Richards i kćeri iz donedavnog doma

Ključne riječi

Komentara 1

ME
melinda
15:09 12.09.2014.

bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije