Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstor od roštilja

Boris Rogoznica u kupaćim gaćama pokazao je svoje kulinarske vještine

Foto: Instagram
1/5
19.07.2020.
u 17:16

Boris se između nastupa odmara na otoku Ugljanu, a kada nema nastupe onda svojim obožavateljima ispunjava glazbene želje putem Instagrama

Glazbenik Boris Rogoznica svojim pratiteljima pokazao je kako osim glazbenog posjeduje i kulinarski talent. Iako bez pregače, točnije samo u kupaćim gaćama, pjevač je zapalio roštilj i ispekao ribu i meso pijuckajući pivo te je poželio svojim obožavateljima dobar tek. Boris se između nastupa odmara na otoku Ugljanu, a kada nema nastupe onda svojim obožavateljima ispunjava glazbene želje putem Instagrama i svira im omiljene pjesme.

1/6

Iako se nedavno rastao od voditeljice i glumice Doris Pinčić s kojom ima dvoje djece, par je ostao u prijateljskim odnosima i u prvom intervju koji je dao nakon razvoda za svoju bivšu suprugu imao je samo riječi hvale. - Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri - rekao je Boris.

Dodao je kako njih dvoje i dalje jako dobro funkcioniraju kada su dogovori u pitanju, te da se nakon cijele situacije još više cijene i poštuju. Do razvoda su imali zajedničku tvrtku, a sada je Doris upisana kao jedina zaposlenica i direktorica ove tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 13

PI
Piksy
18:14 19.07.2020.

On mi je tako nekako ljigav i dosadan..bas su bili pravi par on i pincicka..jednako nepodnosljivi oboje

SV
svemir
06:56 20.07.2020.

Pa zar stvarno u HR nema zanimljivijih i zaslužnijih ljudi o kojima treba pisati. Pa zar ste stvarno pali na ovo.

AT
atlantisind
21:41 19.07.2020.

koji je on faktor u nasim zivotima,neki trecerazredni muzicar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije