Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban razlog

Bolesna Kate Middleton prvi put javno se oglasila nakon što je otkrila svoju dijagnozu: 'Šokirani smo i tužni'

Strathearn: Kate i William u posjetu Škotskoj
Foto: Albert Nieboer/DPA
1/22
16.04.2024.
u 14:13

Naime, sada se javila na X-u(bivšem Twitteru) gdje se obratila žrtvama napada nožem u Sydneyu. To je njena prva javna objava nakon što je otkrila da ima rak.

Princeza od Walesa bori se s teškom dijagnozom, no čini se da se polako vraća na posao. Naime, sada se javila na X-u (bivšem Twitteru), gdje se obratila žrtvama napada nožem u Sydneyu. To je njena prva javna objava nakon što je otkrila da ima rak. 
– Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge – piše u objavi koja je potpisana slovima W & C, kojima se inače pod objavama potpisuju princ William i Kate Middleton

Inače, majka Kate Middleton, Carole Middleton navodno čini sve kako bi zaštitila svoju kćer od saznanja da je obitelj u financijskim problemima. Kako piše britanski The Times, Carole i Michael, princezin otac, duguju gotovo 300.000 eura. Spomenuti medij tvrdi da Middletoni nisu uspjeli otplatiti neke poslovne dugove od prošle godine, točnije da nemaju dovoljno novca podmiriti račune tvrtki koja ih je savjetovala.

 

– Carole pokušava zadržati fokus princeze na ozdravljenju i oporavku – kazao je neimenovani izvor za strane medije o cijeloj situaciji i nastavio: 

– Ovo je jako teško vrijeme za cijelu obitelj, ali ne traže pomoć svoje djece i ne žele da se oni brinu. Catherine i njeni roditelji imaju blizak odnos i o svemu razgovaraju, ali sada ne govore o poslu jer se ona mora fokusirati na svoje zdravlje. 

Podsjetimo, ekspert za kraljevsku obitelj tvrdi da Willam i Kate čine sve kako bi se pomirili s Harryjem i Meghan. Kako su ranije pisali britanski mediji, vojvode od Sussexa nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, a posvađali su se i s princom i princezom od Walesa. No, Tom Quinn, autor koji se bavi kraljevskom obitelji, rekao je da su Willam i Kate ovo pokušali popraviti. Za Mirror je izjavio kako su se javili Meghan i Harryju te su ih molili da dođu u Veliku Britaniju i povedu svoju djecu, Archieja i Lilibet. No Meghan je to navodno odbila. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Strathearn: Kate i William u posjetu Škotskoj
1/43

– Nema šanse da će Meghan dovesti djecu u Ujedinjeno Kraljevstvo. Willam i Kate predložili su Harryju i Meghan da dovedu djecu i da se pokušaju svi pomiriti, no taj prijedlog nije prošao – rekao je Quinn.  Inače, Meghan Markle pokazala je da ipak poštuje Kate Middleton. Iako nije bila ranije upozorena da se princeza od Walesa bori s teškom dijagnozom, vojvotkinja joj nije to zamjerila, pa je čak otkazala i jednu važnu objavu. Naime,  Meghan je prije 10 dana čitala priče bolesnoj djeci, no fotografije su objavljene tek jučer. Bivša glumica posjetila je bolnicu i Los Angelesu samo nekoliko sati prije nego što je Middleton objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Komentara 3

TP
The_Point
16:31 16.04.2024.

Predivna Kate je dokaz da život nije pravedan. Ali tumor je otkriven rano, a borba tek počela. Bit će sve dobro na kraju, a ako ne bude, znači da još nije kraj...

Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:49 16.04.2024.

Hoće li se britanski tabloidi ispričati za insinuacije, maštarije, pretpostavke, laži, štetne komentare ili se prepustiti Alchaimeru!

Avatar Aurel
Aurel
00:36 17.04.2024.

"Princeza od Walesa bori se s teškom dijagnozom, no čini se da se polako vraća na posao." - na POSAO??? a kako se točno zove ta firma u kojoj je zaposlena? i na kojem radnom mjestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije