Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tin Jedvaj i Dina Dragija

Bivši vatreni proslavio rođendan sa suprugom i još jednim nogometnim parom: Uživali do kasno u noć

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/11
29.11.2023.
u 13:50

Bivši vatreni Tin Jedvaj proslavio je svoj 28. rođendan sa suprugom Dinom i slavnim nogometnim parom Domagojem i Ivanom Vidom.

Hrvatski nogometaš Tin Jedvaj i bivši vatreni proslavio je svoj 28. rođendan u društvu najdraže mu osobe - supruge Dine Dragije! Predivan par daleko od Hrvatske, točnije u Grčkoj gdje ovaj Zagrepčanin igra za nogometni klub Panathinaikos - proslavili su njegov rođendan i to u društvu drugog slavnog nogometnog para. Naime, proslavu rođendan organizirao je u jednom grčkom restoranu, a uzvanici su bili njegov kolega, hrvatski nogometaš Domagoj Vida i njegova atraktivna supruga Ivana Vida


Dina je svojem suprugu posvetila i nekoliko emotivnih objava, a pokazala je i poruku koja je stigla Tinu za rođendan. Njegov prijatelj uputio mu je simpatičnu čestitku za rođendan, u kojoj je dodao kako se nada da ga Dina ne maltretira. Upravo je tu poruku ova lijepa plavuša iskoristila za pošalicu s pratiteljima i napisala 'maltretiram'. Lijepo je bilo vidjeti kako su Domagoj Vida i supruga Ivana na proslavu rođendan poveli i svojeg sinčića Davida koji je s Tinom puhao svjećicu. Društvo je do sitnih sati uživalo u rođendanskoj atmosferi. 

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, polivalentni branič Tin Jedvaj trebao je biti jedna od nadolazećih zvijezda hrvatskog nogometa i reprezentacije, ali ugasio se vrlo brzo i danas nastupa grčki klub Panathinaikos. Ranije je nastupao za Ujedinjene Emirate za Al Ain. Odavno je ispao s radara Zlatka Dalića zbog manjka minutaže u gotovo svim klubovima za koje je nastupao, radi se o uglednicima Romi i Bayeru iz Leverkusena. Karijeru je započeo u Dinamu gdje je igrao vrlo dobro pa je ubrzo preselio na Olimpico.


Pokazalo se da to nije bio potez za tada 18-godišnjaka koji je poslije samo 13 utakmica napustio Maksimir i preselio u talijansku metropolu. Zdravko Mamić je jednom prilikom izjavio kako je Jedvaj s Alenom Halilovićem trebao otići u Tottenham, ali posao je u posljednji trenutak izjalovio, pisao je ranije Večernji list


- Potpisali smo ugovor, obavijestio sam roditelje Halilovića i Jedvaja o tome. Bili su oduševljeni. U slučaju Halilovića su tri brata trebala u Tottenhamovu akademiju. Dakle, Alen i Tin su trebali dobiti plaću od milijun eura, za još dvojicu iz obitelji Halilović bi organizirali najbolje škole i koledže, za oca su bili spremni zaposliti ga u Tottenhamu. Mislio sam da je posao gotov, dogovorili smo se da krenemo za London kada budem imao vremena. Kada je došao taj trenutak, Halilović je rekao da ne pristaje na raniji dogovor, tražio je postotak od Dinamove odštete - rekao je Mamić. 

 

VIDEO Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije