Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa mama

Barbara iz BB-a vratila se na društvene mreže: Manekenka oduševila isklesanom figurom

Foto: instagram
1/13
13.08.2022.
u 17:00

Šegetin se nakon poroda, koji je bio u listopadu prošle godine, vratila treninzima kako bi vratila svoju očaravajuću figuru, a na Instagramu je objaljivala puno rjeđe.

Barbaru Šegetin (32) ljubitelji reality showa 'Big Brother' prate kao natjecateljicu, a u istoj sezoni upoznali su i njezinu sestru Tinu s kojom je ušla u kuću. Barbara se bavila i manekenstvom, a danas je majka dječaka kojeg je dobila s partnerom, tenisačem Damirom Džumhurom (28).

Šegetin se nakon poroda, koji je bio u listopadu prošle godine, vratila treninzima kako bi vratila svoju očaravajuću figuru, a na Instagramu je objaljivala puno rjeđe.

Sada se vratila i ovoj društvenoj mreži i to objavom u čiji je opis stavila ruku koja maše. Barbara je pozirala u bež topu s velikim dekolteom i tajicama te oduševila svojom linijom.

"Prekrasna", "Predivna. top, top ljepotica", "Najljepša na svijetu", pisali su joj pratielji.

Inače, Barbara se pratiteljim javila u siječnju na Instagrma storyju te otkrila da je bila na estetskoj kokrekciji. Barbara je nakon poroda odlučila malo poraditi na svom izgledu, pa je tako otkrila da je iz usnica izvadila filere.

- Napokon sam se nakon 10 godina riješila ovog zla zvanog "biopolimer", djevojke, žene, ne ubrizgavajte to nikad. Kad-tad se izdeformira i dođe do problema, asimetrije i svega ostalog - napisala je, a odgovorila je i na brojnja pitanja pratitelja.

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:30 13.08.2022.

Napokon smo dočekali da nam se i ona vrati.

Avatar Asterix
Asterix
20:04 13.08.2022.

Trebala bi standardizirati proporcije kod fotošopiranja. Naime, na jednoj slici joj je dvostruko veći razmak između usne i nosa u odnosu na drugu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije