Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Favorit Dore

ANKETA Kako vam se sviđa nastup Baby Lasagne?

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/17
23.02.2024.
u 20:56

Favorit druge polufinalne večeri, ali i same Dore je Baby Lasagna koji je nastupio kao sedmi izvođač u večerašnjem polufinalu. Recite nam sviđa li vam se nastup samog favorita hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije.

Baby Lasagna nastupio je u drugoj polufinalnoj večeri Dore sa svojom pjesmom „Rim Tim Tagi Dim“, a mnogi ga smatraju favoritom ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije. Spot za tu pjesmu objavio 20. veljače i skupio više od pola milijuna pregleda.


Nakon što je Duško najavio da stiže na pozornicu, oduševljenje je orilo dvoranom. Nastup se razlikuje od samog spota, a za Zagreb.info obratio se i prije samog nastupa: - Jako sam uzbuđen. Ne mogu, u biti, ne želim otkrivati puno od svog nastupa. Jedino što mogu reći, nemojte se navikavati na look i feel spota. Na showu će biti još nešto luđe. Postoje neki momenti, možete pogađati što će iz spota biti slično, ali u globalu sve će biti drugačije", poručio je Baby Lasagna.

Sviđa li vam se nastup Baby Lasagne na Dori?


Podsjetimo, nakon objave njegovog spota za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”, Hrvatska je skočila na treće mjesto eurovizijskih kladionica što se do sada nije dogodilo. Ispod samog spota nalaze se brojni komentari oduševljenja: - “Hrvatska, nemoj ovo zeznuti. Baby Lasagna treba pobijediti na Dori”, “Nemojte propustiti ovu priliku, molimo vas”, “Ulaznica za prvu pobjedu Hrvatske na Eurosongu”, samo su neki od komentara koji se nalaze ispod spota. 

VEZANI ČLANCI:


Osim Baby Lasagne, večeras mjesto u finalu traže i Lu Dedić s pjesmom "Plavi leptir", James Night i njegova "Nebo plače", Lara Demarin i pjesma "Ne vjerujem ti", Alen Đuras s pjesmom "A Tamburitza lullaby", The Splitters i pjesma "Od kad te sanjam", Boris Štok i pjesma "Can we talk", ET s pjesmom "Pametnom dosta", Vatra i "Slatke suze, gorka ljubav", Damir Kedžo i "Voljena ženo", Natalie Balmix i "Dijamanti" te MARCELA i "Gasoline". 

VIDEO: Baby Lasagna o večerašnjem nastupu: 'Bio bih još luđi, ali mi kondicija ne dopušta'

 

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:04 23.02.2024.

Trebamo svi biti ponositi kakvi se sve vrhunski spektakli organiziraju u Hrvatskoj. Nakon nastupa Alrksandre Prijović u Zagrebu i Osijeku, za manje od tri mjeseca još i ovo. Dora je naš dragulj kulturnog života.

MA
majeltomoguce
21:43 23.02.2024.

Šteta što je tremaroš, veliki potencijal ali ne može se on oslobotiti treme. Jeste li vidjelli da je puhao usred pjesme? Šteta, no pjesma je takva da se da izvući pa se nadam da će uspjeti otići na Eurosong!

VG
Vgboy
21:17 23.02.2024.

Prestrašno je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije