Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pamela Salem

U 81. godini preminula Bondova Miss Moneypenny: 'Srce nam je slomljeno'

Foto: Screenshot
1/2
23.02.2024.
u 19:45

U spomenutom filmu glumila je uz Seana Conneryja 1983. godine, a osim u tom filmu glumila je i u britanskoj sapunici "EastEnders" te serijama "General Hospital" i "ER"

Britanska glumica Pamela Salem, najpoznatija po svojoj ulozi Miss Moneypenny u drugom filmu o James Bondu "Never Say Never Again", preminula je u 81. godini života, piše Daily Mail. 

U spomenutom filmu glumila je uz Seana Conneryja 1983. godine, a osim u tom filmu glumila je i u britanskoj sapunici "EastEnders" te serijama "General Hospital" i "ER".

VEZANI ČLANCI

"Srce nam je slomljeno jer vas moramo obavijestiti da je preminula naša draga prijateljica i kolegica, Pamela Salem. Svi smo je voljeli. Kad god bi trebala nešto snimiti sama bi letjela iz Miamija, bez buke i pompe. Na set je stizala naoružana najtoplijim osmijesima, najvećim zagrljajima i poklonima", priopćila je produkcijska kuća Big Finish.

Rođena je u Bombayu u Indiji, a školovala se na Sveučilištu Heidelberg u Njemačkoj te kasnije na Central School of Speech and Drama u Londonu u Engleskoj. Svoju televizijsku karijeru započela je 1970. godine, kada je gostovala u showovima "Out Of The Unknown" i "Jason King". Prvi put se na filmskom platnu pojavila 1978. godine, igrajući sa Seanom Conneryjem u komediji "The First Great Train Robbery"

VIDEO Josip Senta iz The Splitters nakon probe na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije