Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovala u emisiji

Anđa Marić otkrila da je spremna za novu ljubav: 'Htjela bih sada već imati partnera'

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/14
18.11.2022.
u 20:17

Pjevačica i spisateljica govorila je o tome kako se osjeća te otkrila da je spremna za novu ljubav.

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (46) u srijedu je bila gošća u interaktivnoj razgovornoj emisiji 'Ženska priča'. Tema večeri bila je 'Snaga u ženama', a Anđa je pričala o svojoj borbi s multiplom sklerozom. Pjevačica na Instagramu često objavljuje o svojoj bolesti kako bi pomogla drugima u sličnoj situaciji, a od svojih kratkih videa napisala je i knjigu 'Moja revolucija u 365 dana'.

- Time pokazujem svoje nedostatke i stojim iza toga, dajem dozvolu svim drugim ljudima da je potpuno u redu imati te nedostatke i da su bez obzira na njih cool. Savršenstvo ne postoji, štoviše, démodé je i passé. Možemo biti ono što želimo. Moja misija je bila da se svi nakon večeras u svojoj koži osjećaju malo bolje - rekla je za Story.hr. Također je izjavila kako je spremna naći novu ljubav.

- Htjela bih sada već imati partnera. Htjela bih imati frajera koji se neće osjećati kao da je 'uškopljen' kraj moje snage. Ali, to nikada nije bilo jednostavno ženama – istaknula je Marić.

Podsjetimo, Anđa se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom zbog koje je morala ponovo učiti hodati. Nakon sedam godina, ponovo je samostalno napravila prve korake, a svoj napredak dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Nedavno je otkrila i da je ponovno sjela za volan.

- Prvi put za volanom nakon 6 godina! - napisala je tada Marić uz snimku i otkrila da već dugo razmišlja o kupovini automobila BMW i3.

- Želim ovaj autić i sinoć sam razmišljala kako trebam sjesti za volan da mogu dobro ulaziti u krajnju sliku i zamišljati kako ga vozim – danas me nazvala moja prijateljica i rekla mi je dođi idemo na testnu vožnju! Hvala ti Milena - dodala je Anđa u opisu snimke koju je u srijedu objavila na društvenim mrežama. "Dobro ti ide, Anđo", hvalila ju suvozačica čiji se glas čuje na snimci. 

VIDEO Anđa Marić o novoj knjizi, glazbi, životu s multiplom, Tinderu... 'Dugo sam se sramila i skrivala'

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Masnica3
22:33 18.11.2022.

Koliko zlobe u nekim komentarima. Žena toliko pozitivna usprkos teškoj bolesti. Zašto ne bi imala partnera. Nije partner samo seks.

RE
realist01
22:14 18.11.2022.

Ona je krasna žena i treba naći partnera. Što ako jedva ide. Ne treba biti sama zbog toga.

DI
Diesel
07:21 19.11.2022.

Jos uvjek ljepa riba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije