Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOLEKCIJA

Otkriveno što je Jakov Kitarović sinoć sam radio na reviji brenda Duchess

Foto: Zvonimir Ferina
1/60
18.11.2022.
u 19:26

Iz teama Duchess uvijek ističu da su im njihove ambasadorice velika potpora, posebice bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ih je među prvima promovirala, odjenuvši sada već legendarnu tamnoplavu haljinu na preklop sa zlatnom trakom, u službenom posjetu SAD-u zasjenivši, i samu Melaniju Trump. Jakov Kitarović sinoć je provjerovao za nju najbolje primjerke, istaknuli su Snježana Schillinger i Antun Tin Brišar

Spektakularna modna revija branda Duchess sinoć je okupila brojna poznata lica iz svijeta politike, diplomacije i showbizza. U sklopu gala večere Italo-Cro gospodarske komore koja je dodijelila nagrade najutjecajnijim talijanskim investitorima u Hrvatskoj koje je uručio talijanski veleposlanik njegova ekselencija Pierfrancesco Sacco i Andrea Perkov iz komore. Trenutak večeri koji se s nestrpljenjem očekivao je bila modna revija Duchess Holliday collection 2022/23,  idealna za nadolazeće blagdane. 

- Sretni smo i ponosni da je naš trud prepoznat od strane talijanske ambasade kao i činjenica da od početka rada branda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina čije materijale kupujemo tekstilnih središta Firence i pokrajine Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonama, tvornicama. Iz teama Duchess uvijek ističu da su im njihove ambasadorice velika potpora, posebice bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ih je među prvima promovirala, odjenuvši sada već legendarnu tamnoplavu haljinu na preklop sa zlatnom trakom, u službenom posjetu SAD-u zasjenivši i samu Melaniju Trump. Nevjerojatno je ali do danas se upravo ta haljina prodaje kao i druge njene varijante. Vjerujemo da će naši kupci uživati u našim novim kreacijama kao i da će upravo gđa Kolinda izabrati ponovno nešto za sebe, jer je suprug Jakov sinoć provjerovao za nju najbolje primjerke, istaknuli su Snježana Schillinger i Antun Tin Brišar, vidno zadovoljni sinoćnjim spektaklom.

- Kolekcija je nastala spontano, najveću inspiraciju crpimo u Italiji kada biramo materijale za nove kolekcije, na putovanjima i u razgovoru sa našim klijenticama. U ovoj kolekciji veći fokus smo stavili na svečane haljine. Veliku pozornost posvetili smo materijalima, igrali smo se raznim uzorcima bojama. Nismo jedni od onih koji za jesen zimu biraju isključivo tamne boje, i zato se kroz našu kolekciju provlače nijanse plave, žute i roze, dodali su iz Duchessa. 

Brojni poznati okupirali su Kristalnu dvoranu hotela Westin koja je zasjala u punom sjaju uz zvukove opere i baletni teatralni nastup iz Rima “LE GOCCE DELL' INFINTO” uživao je bivši prvi gospodin prof.Jakov Kitarović u društvu Franza Schillingera. Većina uzvanica pojavila se u svečanim haljinama brenda Duchess. Posebno se isticala u svijetlo plavoj svilenoj haljini uvijek posebna i atraktivna  Borna Kotromanić. Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Nela Kočiš, Antea Kodžoman, Sementa Rajhard, Emina Pršić, Ivana Delač konkurirale su muškarcima u smokinzima, a  posebno elegantnom Nevenu Ciganoviću, što je neobično za njegov modni izričaj, te Marku Cibociju,  plesaču i članu žirija “Ples sa zvijezdama”. 

Nives Celzijus sve je iznenadila elegantnim izdanjem smaragdno zelene svilene haljine brenda koji joj je pristao kao saliven poštujući tako dress code "black tie". Nikolina Pišek primjereno svojoj situaciji bila je kao i uvijek nevjerojatno lijepa u crnom, ne odajući dojam da uopće stari.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

Komentara 5

SA
sargu123
20:20 18.11.2022.

Koja je svrha ovog članka?

DU
Deleted user
10:04 21.11.2022.

jakov Bog neka mu da dobro ima zenu koja misli da je moderna...veza s modom...itd

NE
neberemed
21:34 18.11.2022.

jakov je motal kablove,on s modom ima veze ko prasica sa sedlom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije