Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tirkizni tepih

Albina dan prije prve večeri Eurosonga oduševila izdanjem: 'Ikona stila!'

ESC Rotterdam
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL
1/22
17.05.2021.
u 14:04

U nedjelju se održao prvi tirkizni tepih za sve natjecatelje, a Albina je na njemu zasjala u srebrnom kostimu koji se presijava u raznim bojama, baš poput njezinih cipela i jakne.

Splićanka Albina Grčić sutra će, 18. svibnja, izvesti pjesmu „Tick-tock“ na prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga. Naša predstavnica ima popunjen raspored pred svoj prvi nastup u Rotterdamu i nakon prvih proba dobila je same pohvale za svoj nastup i popela se na kladionicama.

U nedjelju se održao prvi tirkizni tepih za sve natjecatelje, a Albina je na njemu zasjala u srebrnom kostimu koji se presijava u raznim bojama, baš poput njezinih cipela i jakne.

16 May 2021, Netherlands, Rotterdam: Eurovision Song Contest (ESC), Opening Night "Turqouise Carpet". The singer Albina (Croatia) comes to the photo call on the turquoise carpet. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

"Spremni smo šarmirati Europu", napisala je Albina uz fotografije koje je objavila na svom Instagramu. Za zanimljiv outfit dobila je brojne komplimente, mnoge i od stranih fanova.

"Ikona stila", "Savršeno stvorenje", "Boginja", "Slaybina", samo su neke od reakcija pratitelja. 

16 May 2021, Netherlands, Rotterdam: Eurovision Song Contest (ESC), opening night "Turqouise Carpet". The singer Albina (Croatia) comes with band to the photo call on the turquoise carpet. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Puno pohvala Albina i njezini plesači su dobili i za svoje outfite na prvoj probi za koje je zaslužan naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman koji je poznat i po suradnjama s brojnim svjetski poznatim osobama, a pohvalio nam se nedavno kako upravo surađuje i s Kylie Jenner.

VIDEO>>Albina Grčić gostovala je u našem podcastu, evo kako pobjednica Dore komentira reakcije na njezin plasman

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Malazan
Malazan
16:23 17.05.2021.

Ono kad je natjecanje u pjevanju više opterećeno svim drugim nego pjevanjem. Ah, šta ćeš, živimo u takvom dobu... Posljednji dani.....

CR
credo
15:52 17.05.2021.

Freak show

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:39 17.05.2021.

Stil? Žena izgleda kao da su je zamotali u celofan. I ona 4 igrača tenisa oko nje isto vrh mode. Šteta njene prirodne ljepote, ne vidi se uopće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije