Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za OI

Split želi biti domaćin rukometašima

Hrvatska - Španjolska
HRS
02.02.2016.
u 18:51

Nema dvojbi da bi Spaladium arena bila prepuna, rukometna reprezentacija opet je hit, svi žele biti uz Duvnjaka, Kopljara, Štrleka i društvo.

Novi “kauboji” svoj put na Olimpijske igre u Rio de Janeiru mogli bi tražiti u splitskoj Spaladium areni. Naime, nesporno je da će se Hrvatska kandidirati za organizaciju izlučnog turnira za Rio u kojem se trupe Željka Babića, novog miljenika domaće sportske scene, moraju se sučeliti s Norveškom, Danskom i Bahreinom. A ako Hrvatska dobije domaćinstvo turnira što se igra od 7. do 10. travnja, Split bi trebao biti domaćin, o čemu se već načelno razgovaralo.

Nema dvojbi da bi Spaladium arena bila prepuna, rukometna reprezentacija opet je hit, svi žele biti uz Duvnjaka, Kopljara, Štrleka i društvo. Veliki su izgledi da će EHF Hrvatskoj dodijeliti domaćinstvo. Već se zna da se Norveška neće kandidirati, Danska je dobila domaćinstvo ženskih kvalifikacija, a teško je vjerovati da bi Bahrein mogao konkurirati Hrvatskoj. Posebno što domaćinstvo jedne skupine već ide Čileu, ostala dva turnira trebala bi se igrati u Europi.

Hrvatska do sada samo jednom nije igrala na olimpijskim igrama, nije nas bilo u Sydneyu 2000.

>>Dobili smo momčad koja će biti u vrhu idućih 10 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije