Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO UDARAC

Domagoj Duvnjak propustio trening u ponedjeljak

Domagoj Duvnjak
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
20.01.2014.
u 19:26

Osim poraza, za Hrvatsku je loša vijest da je u toj utakmici neugodan udarac pretrpio naš najbolji igrač Domagoj Duvnjak, koji zbog toga nije trenirao u ponedjeljak.

Hrvatska je u nedjelju u rukometnom klasiku izgubila od Francuske 27:25. Iako smo odigrali vrlo dobrih prvih 25 minuta, uslijedio je pad koji su Francuzi iskoristili i napravili veliki korak prema polufinalu Europskog prvenstva.

Osim poraza, za Hrvatsku je loša vijest da je u toj utakmici neugodan udarac pretrpio naš najbolji igrač Domagoj Duvnjak, koji zbog toga nije trenirao u ponedjeljak.

Ipak, Dule bi trebao biti spreman za utakmicu u utorak protiv Rusije (15.45 sati), kao i za Poljake u srijedu (20.15 sati).

– Znali smo da nje smak svijeta štogod da se dogodi. Moramo se dobro odmoriti. Neće nas ovo omesti, idemo u ove dvije utakmice na pobjedu – rekao je Duvnjak.

>> Goluža: Moramo što prije zaboraviti poraz od Francuske
>> Bašić: Duvnjak je umoran, Kopljar igrao alibi... a Goluža nije mijenjao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije