Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

RTL-ov Exkluziv tabloid odlično odglumio perjanicu društvenokritičke TV misli

16.01.2014. u 13:15

Dosad najbolja reportaža protiv otimanja javnog zemljišta usred Zagreba objavljena je između pričica o Severini i Milanu, o nesanici glumca Stojana Matavulja, filmskim premijerama Zrinka Ogreste i Lukasa Nole, o tome što o sebi misle Heidi Klum i Tyra Banks itd.

Tamo gdje je najmanje očekujete, u Exkluziv tabloidu na RTL TV-u, objavljena je najbolja stvar protiv pretvaranja velikog rekreacijskog centra u središtu Zagreba u kamp hrvatske nogometne reprezentacije. Nova TV je prva, glasom sportske novinarke Ane-Marije Vuković, argumentima koje je nemoguće pobiti, izvijestila o pokušaju otimanja Svetica djeci i građanima koji tamo treniraju i rekreiraju se. Dok je Nova TV nastavila pratiti aferu sve tiše i tiše, HTV se manje-više ograničio na jedan izvještaj, ali zato nam se sada, iz najmanje očekivanog smjera, javlja kritički glas javnosti.

Dosad najbolja i najtemeljitija reportaža protiv otimanja javnog zemljišta usred Zagreba objavljena je između pričica o Severini i Milanu, o nesanici glumca Stojana Matavulja, filmskim premijerama Zrinka Ogreste i Lukasa Nole, o tome što o sebi misle Heidi Klum i Tyra Banks itd. Pred kamerom Exkluziv tabloida progovorila su nevina dječica koja igraju tenis, mladi, srednji i rekreativci u visokoj životnoj dobi kojima je trčanje po 400 m dugačkom krugu zapuštene atletske staze biti ili ne biti, košarkaši, koncesionar tri najveća teniska balona u Hrvatskoj i prvaci street workouta, članovi čuvenog Svetice Workouta, koji su ovdje zaliječili multiplu sklerozu.

Najbolji, osim djece, bio je obični građanin g. Osman Mušović koji ovdje godinama trči za svoju dušu i tijelo, priznaje da je emotivno vezan za Svetice "koje su nama rekreativcima, osim Sljemena, teren od Boga dat". Najlakše je bilo zapamtiti riječi reporterke Exkluziv tabloida da Davor Šuker dobro zna da su, po običajima UEFA-e, nogometni kampovi uvijek izvan grada, ali svejedno od svih mjesta na svijetu baš želi zagrebačke Svetice, smještene tik uz Dinamov stadion, dakle: u centru grada.

Komentara 1

LE
LeonardS
14:47 16.01.2014.

Šuker da je imao i ima sposobnosti vodio bi svoju propalu školu, ali on je prekrasan poltron s kojim je veoma lako manipulirati, dovoljno je samo mu reči da će zaraditi 100 kuna i on je vaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?