Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZIRA DENIS ROMAC

HDZ se treba ispričati građanima za majku svih afera

16.10.2021.
u 19:37

Iako premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon objave pravomoćne presude u aferi Fimi media naglašava da će HDZ platiti novčanu kaznu i vratiti u državni proračun milijune kojima su bili punjeni stranački crni fondovi, poručujući time da HDZ poštuje odluke hrvatskih sudova, njegova reakcija na važnu i dalekosežnu presudu bila je isključivo usmjerena na redukciju reputacijske štete i odbacivanje bilo kakve odgovornosti današnjeg vodstva HDZ-a za kriminalne aktivnosti “bivšeg HDZ-a”, odnosno nekadašnjeg stranačkog čelnika koji je danas u zatvoru.

Komentara 4

Avatar strukovna_perjanica
strukovna_perjanica
20:40 16.10.2021.

Dakle - ispričaj se ili pucam!

JA
jadnatikoza
19:52 16.10.2021.

Trebali bi se ispričati glasači HDZ - SDP što već 30 godina uništavaju Hrvatsku i što su nam djeca iselila zbog njihove inteligencije

VI
vidum
19:47 16.10.2021.

Zašto bi HDZ poštovao sud? Sud je tu da poštuje HDZ. ZNA SE tko je gazda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?